Pilares La Soledad 3 - Escolar 4

L'Escolar remunta un partit que a la mitja part anava perdent 3-0. Es veu que l'arenga de l'entrenador aquesta vegada va fer l'efecte desitjat i els jugadors es posaren les piles per acabar remuntant el marcador al darrer minut.
Certa és la sentència de Valdano que el futbol és un estat d'ànim. L'Escolar, esperonat per l'entrenador, es sobreposà a tots els seus mals i en una primorosa segona part, ajudats per un segon gol en pròpia porta aconseguiren capgirar el marcador. Destacar el capità Jaume Faba que, quan està en forma, marca diferències.
Esperem que aquesta reacció tengui continuitat la propera jornada, contra el Calvià, en un altra desplaçament contra un equip que va quart i aspira a l'ascens. Acabarem el mes contra el Porto Cristo que practicament ja és un equip de tercera.

Vista la competició, hem de reconeixer que enguany ha estat un mal any i caldria començar a planificar la temporada que ve amb temps per tal d'asolir l'ascens.