El XX Cros de Manacor és el darrer cros de la temporada per a les categories dels més petits. Es tracta d'un circuit difícil per aquests petits_grans atletes, amb unes rampes llargues i moltes corbes.

Començant pels més petits Glòria Jaume va quedar tercera i  Toni Llaneras també tercer en sub-8 (750 metres). En la categoria sub-10, cal destacar l'actuació de Roc Serra( 5è lloc) i Jaume Cutillas (10è lloc). Pel que fa a les atletes sub-10 Margalida Servera va acabar 6à i Noèlia Pavón va ser 8a, a la distancia de 1000 metres.
A la categoria sub-12 (150 metres, Inés Lorenzo va ser segona, seguida per la seva germana Paula Lorenzo, també destacar la bona posició  de Maria Servera que quedà 12a- Pel que fa als sub-12 masculí  Jaume Llaneras quedà en segona posició i Sergio Severo en la posició 12a.
Pel que fa a les categories superiors n'hagué algunes baixes significatives, algunes per grip. Així i tot cal destacar les curses de Maria Capó (11a a la categoria sub-14, distància 2500 metres), Núria Blanes (4a en sub-16, distància 3500 metres), Salvador Brunet (6è a sub-16, distància 5000 metres) i Joan Pons (7è a sub-16, distància 5000 metres)
El proper cap de setmana les categories dels més petits començaran amb les seves competicions en pista i els sub-14 i sub-16 assistiran al Campionat de Balears de Cross a Eivisssa.