Maties Sánchez Bauzà,
president a la temporada
1991-1992 (1)






Després de la dimissió de Biel Torres, en finalitzar la temporada 1990-91, el club de Capdepera es va trobar en uns moments molt delicats, amb molta gent cansada i molt poca amb ganes de treballar per a l'entitat.

En Maties, abans de ser president, ja havia desenvolupat distints treballs en el club, primer com a encarregat de material, delegat unes quantes temporades (primer dels infantils i després de l'equip juvenil), tresorer dues temporades més..., en total devers deu anys treballant per al primer equip. En ser proposat com a president pels seus amics, la idea del nou repte li va agradar i ho acceptà. Durant el seu mandat, i dins el programa de les festes de Sant Roc i Sant Bartomeu, es van inaugurar nous vestidors sota la tribuna coberta. En Tomeu Garau Bombu, aleshores regidor d'Esports de l'Ajuntament de Capdepera, li va lliurar les claus; no hi va haver cap acte oficial. L'agost de 1991, en el torneig de Sant Bartomeu que se celebrava cada any, es va lliurar el trofeu a Pepe Bonet, com a millor jugador de la temporada anterior, i a Andrés Peraita, com a màxim golejador. En el seu mandat no va pujar cap equip de categoria tampoc sota cap.

Abans de finalitzar la temporada, en Maties, per malaltia, va haver de ser ingressat en una clínica i en Manolo López, el seu vicepresident, es va posar al capdavant de l'entitat en els últims partits del campionat. Durant aquesta temporada no es va inscriure cap equip de bàsquet i els jugadors van passar a les files del Club Costa de Llevant.

Va ser una temporada molt difícil, fins al punt que els entrenadors de futbol base tenien guardats les balons dels entrenaments a casa i els duien en el seu cotxe el dia d'entrenament i de partit.

En Maties Sánchez, en finalitzar la temporada i després de tants anys treballant per al club, veient que hi havia un grup que anava prenent força per a fer-se càrrec de l'entitat, va trobar el moment oportú per a deixar la presidència.

Va ser una temporada de transició, en Maties deixà la presidència agraint la sort que va tenir, a pesar de comptar amb poca gent en la seva directiva: Manolo Lopez (vicepresident), Vicenç Nadal, Pep Gallego o Isabel Blanes en van ser alguns. També hi va haver alguns amics a l'ombra que els van ajudar molt.


Equip juvenil. 1990-1991 – Drets: Rufo, Crespo, Suso Cruz, Miki, P. Alzamora, Alex Zafra, Pere Fuster, Toni Adrover, Tete Nadal Rabassó, Guillem Danús Servera (entrenador). Acotats: Malpesa, Joaquín Moll, Carlos Torres, Manuel Herrera, Juan García i Xisco Mena. Al centre, Colau Mayol (delegat).

 

Miquel Bestard