S'Alzinar FS Euforia és 4t de la classificació

Aquesta és la primera crònica que publiquem des de l’aturada imposada per les festes de Nadal. Just abans de les vacances s’Alzinar FS va aconseguir una contundent victòria (7-1)  davant el CFS Joves d’Inca. La tornada de vacances, dia 11 de gener, va dur una derrota amb l’enfrontament amb el CD s’Illot, que guanyà a l’equip gabellí per 7 a 3.

S’Alzinar.F.S.Euforia 4 - 3 Interplà.F.C.

Dia 18 de gener, s’Alzinar FS va aconseguir una ajustada victòria amb l’Interpla FC en un partit molt disputat.

La primera part se va caracteritzar per les moltes ocasions que van tenir els dos equips, i va acabar amb un empat  1- 1. A la segona part l’Interplà es va posar per davant 1-2, però l’equip gabellí va reaccionar molt bé i va remuntar el partit, posant-se amb un 4-2. Als darrers minuts del partit els visitants varen marcar el 4-3, donant emoció al final de l’encontre.
Amb aquesta primera victòria de l’any S’Alzinar es situa 4t a la classificació, amb 9 partits jugats, 6 guanyats i 3 perduts.

La setmana que pròxima tornen a jugar a Capdepera el divendres 25 a les 21:00h al poliesportiu Es Figueral.