El passat diumenge, dia 20 de gener, es va celebrar a les instal·lacions de la Porcincula el campionat de Mallorca individual. Diumenge de ressaca festiva i plujosa, però els que van decidir competir hi van fer un notable esforç.

Inés Lorenzo va culminar la seva temporada de cros amb un primer lloc, va sortir primera començà a tirar i fins que no faltaven 50 metres per la meta no es girà ni una vegada per mirar qui podia estar a prop. Una cursa de1.500 m excel·lent.  Paula, la seva bessona, no es trobava en les millors condicions físiques ( tenia símptomes de grip), però quedà 4a. Va anar tot temps acompanyada d'Aina Miquel fent tota la carrera juntes, però al final Aina va entrar 7a. Maria Serera, la "benjamina" de les alevines, (Aleví de primer any) quedà la 10a. A més, en aquesta cursa, van córrer Júlia Crespo i Valentina Queirolo.
 

Jaume Llaneras va fer un còpia de la seva carrera en el cros anterior, més controlat al principi,  amb a uns 500 m finals fortíssims avançant a varis companys. Va aconseguir entrat en segon lloc. Per la seva banda en Victor Wallrabenstein lluità molt per al pòdium, però en els metres finals se li va resistir, entrà el 5è a la carrera de sub.12.

A la categoria sub.10 destacaren Roc Serra amb un 5è lloc i Noelia Pavon que entrà la 9a.

 

Toni Llaneras amb un gran final es va classificar tercer de la categoria sub.8 on Chloe Tétard va lluitar fins a l'últim metre per al pòdium, però finalment va quedar 4a.

 
Miquel Alzina, Joan Pons i Marti Cerdà, en una distància de 5 km es van classificar per al campionat de Balears, que se celebrarà el proper dia 10 de Febrer, a Eivissa.