Escolar 1- Alqueria 2

Partit jugat per part dels dos equips de forma intensa on la velocitat de la pilota ha estat el denominador comú. Al primer minut de partit s'ha avançat l'equip visitant. L'Escola,  lluny d’acoquinar-se,  ha intentat dur el pes del partit gaudint de varies ocasions. Quan faltaven deu minuts per acabar la primera part ha tornat marcar l'Alqueria fruit d'una falta.

La segona part també ha estat jugada amb intensitat per part dels dos protagonistes gaudint ambdós equips d'oportunitats. A una d’aquestes jugades, en Joan Pascual culmina un contratac amb gol. A aquesta jugada el porter  visitant en una acció desafortunada ha lesionat a Pascual i sembla que te la tíbia i el peroné trencats.         

Al cap i a la fi tres punts més que perd l'Escolar i, amb aquesta, ja son cinc les derrotes consecutives. Continuam amb nombroses baixes, cada setmana l’alineació presenta moltes novetats. Aquesta jornada, debutava el quart porter aquesta temporada. I, atenció, tornam a incrementar les targetes. Cinc en aquest partit.

L’Alqueria ens ha agradat. Deiem a la jornada 10 que els efrontament contra els equips capdavanters es situaven al final de cada volta. I no hem estat a l’alçada. Esperem que les vacances de Nadal faci que tot torni anar al seu lloc i l'Escolar comenci altre cop a guanyar partits. I prompta recuperació per Joan Pascual.

Ànims i bon Nadal!






GOLS

0-1 SASTRE ADROVER, MIGUEL (1')
0-2 MARTORELL RIGO, BARTOMEU (40')
1-2 PASCUAL ESCALONA, JOAN (75')

ALINEACIÓ

13 RUIZ VIDAL, FRANCISCO
2 GARCIA MANRIQUE, JAVIER
3 NIÑO RODRIGO, CARLOS
5 LUSSO RODRIGO, CRISTIAN L
8 MAYA SANCHEZ, JAVIER
9 PASCUAL ESCALONA, JOAN
10 FABA SANCHO, JAIME
12 NIÑO LIZARAZO, ALEJANDRO HELY
18 FLAQUER LINARES, JUAN L
19 GRANADOS MULERO, XAVIER
22 TORRES TORRES, JAUME


SUSTITUCIONS

11 BARBA ALZINA, MIQUEL---> 5 LUSSO RODRIGO, CRISTIAN L (52')
17 CABALGANTE MAENCH, JULIO---> 9 PASCUAL ESCALONA, JOAN (76')