Cròniques pendents

Infantil masculí 

CB Capdepera 61 - Petra 10

Bon partit dels nostres  jugadors que varen sortir molt concentrats i no varen tardar en distanciar-se en el marcador. L'equip local va mantenir una molt bona intensitat de joc i amb una bona defensa que no varen deixar que el Petra fes el seu joc.

 

Mini mixte

Felanitx - CB Capdepera

Partit molt complicat dels minis. El Felanitx contava amb un equip fet i de segon any, i aquest fet es va notar en el ritme del joc.

Va costar agafar el ritme, però van lluitar al màxim i gaudiren del joc, com sempre ho fan

Segueixen millorant i aprenent a cada partit jugat.

Sènior femení

CB Capdepera 49 - Llucmajor 63

Bon partit de l'equip femení, disortadament la primera  part van sortir adormides i van pagar aquesta manca d'intensitat inicial. El Llucmajor va posar punts en el marcador que després no es van poder recuperar. A partir del segon quart el partit va ser molt igualat i es va gaudir de bon moments de bàsquet.

 

Jornada 30 novembre a 2 desembre

Infantil masculí

Felanitx 79 - 29 CB Capdepera 

Partit molt dur davant un gran Felanitx. S'aconseguí controlar el partit durant el primer quart j en el segon ja començaren a haver-hi diferències. 
L'equip va lluitat molt durant tot el partit, però el Felanitx s'imposà contundentment al marcador.

Júnior masculí

CB Escolar 30 - 82 Sant Josep Obrer

Bon partit dels juvenils que van donar tot el que podien davant un gran rival. Els tècnics es mostraren orgullosos pel partit realitzat davant un rival amb un gran equip. Malgrat el resultat cal donar la més sincera enhorabona a l'equip gabellí pel seu treball a la canxa.

 

Sènior masculí

CB Capdepera Bolero 49 - 66 Son Servera

Parcials: 8-12, 17-22, 20-16, 4-16

Jugadors: Nadal J. (12), Terrassa J. (5), Moreno S (0), Sánchez E (13), Viejo B (10), Ginard M.(9), DZwoniereck M (0), Ajoeb N (0), Bonet J. (10)

Bon partit de l'equip sènior contra el conjunt de Son Servera. Partit igualat durant tot el temps de joc, alternant la primera posició  en distints moments del joc. Al final l'equip local va arriscar molt per aconseguir dur-se el partit,però  no sortí bé. L'quip segueix treballant per millorar cada dia.