El passat cap de setmana va estar ple de Volei, l'equip "PARQUE NEREIDA SUITES HOTEL" Infantil Femení de voleibol de Capdepera, divendres va disputar el partit de la Jornada 7 a Oceans Beach Club Son Ferrer i diumenge va jugar el partit aplaçat de la jornada 4 contra el CV Cide.



Divendres, 23 Novembre 2018, el nostre Infantil Femení va disputar el partit corresponent a la 7a jornada.

Oceans Beach Club Son Ferrer - Parque Nereida Suites Hotel Capdepera
Resultat 3-0
Sets: 25/ 7 - 25/ 22 - 25/12
Jugadores: Clàudia Adrover, Marta Rodriguez, Mariona Fullana, Isabel Moore, Lena Torremocha, Gloria Reche, Maria del Carmen Peña, Valentina Fuentes

Partit complicat, ja que l’equip de Son Ferrer tenia a dues jugadores amb un servei  molt potent i això va fer que el primer set acabes molt ràpidament.  Una de les jugadores del Son Ferrer va realitzar 16 punts seguits de servei i això va fer que les nines de Capdepera s’adonessin de la dificultat de jugar amb nines 3 anys més grans.

Tot i així, van començar el segon set amb moltes ganes i sense baixar el braços  i això es va veure reflectit en el marcador. Els punts van començar a entrar i aquest set va ser més disputat, acabant amb un ajustat 25-22.

 Al tercer set el Son Ferrer va tornar a fer canvis i es va tornar a notar la diferencia d’edat i el partit va tornar acabar amb un 3-0.

A part de tot això. Com a tècnics estem molt agraïts de les ganes que posen les nines i cada dia ens adonem de l’evolució de l’equip.
 

Diumenge 25 Novembre 2018 vam disputar el partit corresponent a la jornada 4, que fou aplaçat.
Parque Nereida Suites Hotel Capdepera – Voley Ciutat Cide Verd
Resultat 3-0
Sets: 11/25 - 17/25 - 22/25
Jugadores: Clàudia Adrover, Marta Rodriguez, Mariona Fullana, Lena Torremocha, Gloria Reche, Maria del Carmen Peña, Valentina Fuentes, Ainoa Pérez i Ariadna Garrucho

Segon partit dins casa, i ja més tranqui-les, les jugadores s’havien d’enfrontar a uns dels equips més forts de la categoria. Un equip que ja portava una tàctica treballava amb sistema de joc 4-2.

Començà el partit i les jugadores estaven molt ben posicionades i concentrades en el joc. Van lluitar en tot moment perquè la pilota no caigués al terra però  desfavorablement l’altra equip acabava la jugada en moltes ocasions amb un fort remat o amb un servei potent. Acabant així el primer set amb un 11-25.

Tot hi això les nostres jugadores no van baixar els braços en cap moment i en el segon i tercer set van anar per davant el marcador en unes quantes ocasions. Cal dir que va ser un dels millors partits de la temporada  que portam fins ara jugats, amb això volen dir que veiem el fruit de tota la feina que realitzen les nines dia a dia en els entraments.

 
També volem donar les gràcies a tota l’afició que ens va venir a recolzar. I seguirem lluitant i fent feina perquè això cada dia vagi millorant, i donar algun dia la sorpresa.
 

PRÒXIM PARTIT A CAPDEPERA

Jornada 2. Dimecres 28 de Novembre a les 18’30

PARQUE NEREIDA SUITES HOTEL CAPDEPERA – CV PÒRTOL