Parque Nereida Suites Hotel Capdepera 0 - CV Alcúdia 3



El primer partit del Parque Nereida Suites Hotel Capdepera, jugat a Capdepera va ser dissabte dia 17 de novembre de 2018.

Jugadores: Clàudia Adrover, Marta Rodriguez, Mariona Fullana, Lena Torremocha, Valentina Fuentes, Ainoa Pérez, Ariadna Garrucho, Isabel Moore, Gloria Reche.

Sets: 9/25 - 25/27 - 12/25 

 Primer partit dins casa i els nervis que sentien les jugadores estaven a flor de pell. Era el seu primer partit dins Capdepera i era el primer partit de Volei Federat dins Capdepera. Les graderies estaven plenes de gom a gom de familiars i companys que havien vengut a veure-les. I elles no van defraudar a l’hora de demostrar tota la feina que s’havia fet fins a dia d’avui.

El primer set és un reflex d’aquests nervis, ja que les costà una mica entrar en joc i llevar-se la por.

 

El segon set, ja més còmodes, van demostrar la feina feta fins ara i van remuntar fins arribar a un ajustat 24-24, fins hi tot van poder assaborir la victòria per un moment amb un 25-24, però dues petites errades ens van fer perdre el set per un 25-27.

El tercer set, no van baixar els braços i  van lluitar tot el que van poder però l’altra equip disposava d'un parell de jugadores superiors a nosaltres i just amb el servei d’aquestes ja  es van trobar a la meitat del set i sols podien fer una cosa, gauidir de jugar, i així va ser.

Les nostre jugadores van acabar el partit molt contentes, tant pel joc realitzat al segon set com també per veure les graderies del poliesportiu de Capdepera plenes de gent que les va animar en tot moment.

Seguirem fent feina per gaudir d’aquests grans moments , treballarem perquè  elles en cap moment baixin  els braços i puguin gaudir en tot moment d’aquest esport i sobretot que el Volei creixi dins Capdepera.