El Reshinkan organitza el campus d'agost de judo infantilEl Renshinkan es un club amb moltes iniciatives, és una de les senyes d'identitat del club, ja que són moltes les activitats programades per aquest mes d'agost, concretament durant la primera setmana  és quan comença el campus d'estiu de judo infantil. Es  durà a terme a les instal·lacions del Renshinkan i enguany compta amb 82 inscrits.
 

El campus es fa amb horari de matí i horabaixa en les localitats de Manacor, Son Servera i Cala Rajada. Desenvolupar les tècniques a través del dibuix, jocs aplicats al judo , festivals a l'aire lliure i una llarga llista d'activitats, són el plat principal del curs.

Una setmana molt intensiva on l'últim dia cal presentar un treball del que s'ha fet, i s'ha  d’exposar en l'examen final o bé per al canvi de grau o aconseguir els dans corresponents.

Finalitzat aquest campus d'agost, el Renshinkan infantil té vacances fins al setembre quan es reprèn el nou curs amb moltes activitats per els nins i les nines.