A l'entrevista que vàrem publicar el 12 de juliol  el president del Escolar es queixava de la temporada passada que es va haver de preparar contra rellotge amb el temps no suficient per posar cada fitxa de puzle en el seu lloc.

Per a la temporada 2018-2019 la directiva amb temps suficient per preparar-la el primer que va fer va ser el contractar dos coordinadors, Fernando Martínez per al futbol formatiu des de pre benjamins a infantils Jeroni Adrover per a la segona regional els juvenils, cadets i infantils F-11. En resum,  Fernando tot el F. 7-8 i Jeroni el F. 11 els dos poden aportar l'experiència acumulada en els molts anys que porten entrenatJeroni Adrover a més de coordinar seguirà al capdavant del primer equip de segona regional. Jeroni amb el títol nacional, coordinador en temporades anteriors i entrenador en el si de l'Escolar i entrenador de diversos equips de Capdepera, també ha treballat amb equips de Manacor i Porto Cristo.Els dos fa dies que treballen, el primer que van fer va ser el d'anunciar que es buscaven entrenadors col·legiats.

Fernando D. Martínez, també amb experiència a les banquetes especialment entre d'altres en equips base de l'Escolar. En el seu currículum està l'haver dirigit i coordinat les canteres del futbol d'Artà i Son Servera. Fernando entén i llegeix molt bé el futbol formatiu, sap i posa en pràctica les teràpies adequades per als nens atorgant la importància que té la formació abans que el resultat.

SEGONA REGIONAL
L'equip dirigit per Jeroni Adrover ajudat per Carlos Faba, dilluns 23 començarà els entrenaments i ho faran com és habitual a la pineda i les dunes de Cala Agulla. Juan García continuarà en la seva funció de delegat de l'equip i Miquel Galmes amb el seu treball de fisioterapeuta.


Best