Per tercer any  consecutiu, Jaume Faba ha estat seleccionat per participar en el campionat d'Espanya de seleccions autonòmiques de futbol-platja.

Jaume Faba, per tercer any consecutiu ha disputat el Campionat d'Espanya de Futbol Platja amb la Selecció Balear, aquest any a la platja de Zurriola a San Sebastià. El Campionat s'ha celebrat durant tot el cap de setmana, del 12 al 15.

Dijous la Selecció Balear va jugar contra la 8 vegades campiona, la Selecció de Andalusia, l'equip balear va lluitar i competir però al final no va poder guanyar, el resultat fou de 2-3 per Andalusia.
Divendres es va jugar contra Múrcia, subcampiona del campionat. La Selecció Balear va tornar a fer un partit molt intel·ligent i jugant les seves armes, però al final es va veure la diferència de qualitat i es va perdre 1-3.
Balears tenia un dels grups més complicats per poder passar a quarts de finals, tot i així va acabar la primera fase amb un alt nivell de competició.

Dissabte es van jugar dos partits, al matí contra la Comunitat de Madrid, els 3rs del grup C i D, on Balears va guanyar 8-3 i es classificava per jugar el 9 lloc contra Cantàbria.
Dissabte capvespre les seleccions de Cantàbria i Balears, van jugar un partit molt disputat i igualat, al final del partit es va arribar amb el marcador empatat a 4 i a la pròrroga Jaume va marcar el gol de la victòria.

Gran campionat de la Selecció Balear malgrat els resultats. I en particular gran campionat de Jaume Faba que va marcat 5 gols en 4 partits i donant la victòria en la pròrroga per obtenir el novè lloc del Campionat.

S'ha de dir que ha estat molt complicada la fase grups, ja que teníem dues seleccions que tots els jugadors practiquen aquest esport durant tot l'any i molts es guanyen la vida així, de fet entre els jugadors de Andalucia i Múrcia n'hi ha molts que formen la Selecció Espanyola. La Selecció Balear entrena dos mesos per poder anar a disputar, lluitar i competir al màxim el campionat i això és el que s'ha fet.