En tres temporades de segona regional a tercera divisió, tres ascensos correlatius.


Xisco fill de Francisco, (antany regentava el bar Betis) i de Remedios, el passat u de febrer va complir 28 anys, bon esportista des dels seus inicis va començar jugant a futbol a l'escoleta municipal de Capdepera, després des de pre benjamí fins a l'edat de cadet amb el Escolar.

Sent jugador de l'Escolar seus entrenadors li aconsellaven que aprofités la seva velocitat, per això deixà el futbol dues temporades i es va dedicar a l'atletisme, en la seva etapa d'atleta va aconseguir dos campionats de Balears un cros i un altre de 1.500 metres obstacles, participà en un campionat d'Espanya d'obstacles classificant-se en dotzena posició, a les dues temporades d'atletisme una lesió va fer que abandonés aquest esport, acabant la seva etapa de jugador amb l'equip juvenil de l'Escolar. Després de l'futbol es va dedicar unes temporades a entrenar primer a l'escoleta i després als Pre benjamins de l'Escolar, durant dues temporades va assistir a l'Institut de formació professional d'Arta obtenint el títol homologat d'Activitat fisicoesportiva.

Com àrbitre en les tres darreres temporades puja de Segona Regional a Primera Regional de Primera Regional a Regional Preferent i aquesta temporada de Regional Preferent a Tercera Divisió, en l'ascens de primera a preferent quedà segon de la seva promoció i de preferent a tercera de 28 àrbitres contendents van escollir a vuit, al final sol quatre van superar les proves quedant Xisco en tercera posició.



Xisco fa un gran esforç amb molt de sacrifici per poder continuar amb la seva afició treballa de metre a l'Hotel Son Moll, ha d'entrenar molts dies al migdia, per arbitrar en aquestes categories la forma física és molt important.



En la història del futbol de Capdepera, Xisco és el segon àrbitre de tercera divisió el primer va ser Gabriel Flaquer Rey.

Els àrbitres a l'edat de quaranta anys obligatòriament han de deixar de arbitrar en categoría nacional, poden continuar en categories del futbol base, a Xisco li queden 12 temporades per seguir progressant, ens agradaria donar la notícia de més ascensos.
Sort i felicitacions
best