Eli Páez dona la sorpresa i es qualifica segona

Intractable. Aquest es l’únic adjectiu que pot definir a Feriel a les Spartan Race. Campiona fa uns mesos a Palma, repeteix primera plaça de la seva categoria a Madrid. Amb una superioritat aplastant, hagués aconseguit el segon lloc si hagués corregut amb el grup elite. Es a dir, una proesa tenguent en compte el nombre de participants i les diferents nacionalitats que acudiren a la cita de Madrid.

La sorpresa la donà Eli Páez, que quedà segona de la seva categoria a un sol minut de la campiona sueca, després de mes de dues hores d’una carrera ultra exigent, duríssima i amb un nivell i participació elevadíssims.

Resultats absolutament espectaculars per a les dues gabellines.



Molt destacable la actuació de Edu Cabrero i Magda Tous, que per ser la seva segona Spartan i anant plegats ja deixaren ben clar que en properes carreres donaran molta batalla als corredors mes experimentats. Gran tàndem el seu. Ressaltar la gran posada en forma de Magdalena que ha aconseguit una forma física espectacular. Les hores d’entrenament han donats grans fruits. I ja tenen en ment la Spartan Beast de Barcelona, mare de totes les competicions d’obstacles.



Destacable també la actuació de Dominic Knebel que participant a la categoria mes dura i amb mes competència, aconseguí arribar dins els 30 primers per sobre de varis centenars de participants. Enorme Dominic.

Tampoc es pot queixar Albert Llull que fou el 23 de la categoria dels padrins (+40) també entre varis centenars de participants.

A continuació diverses fotografies dels participants gabellins que mostra la duresa de la prova. Enhorabona!!!!