Tres equips del Club de Bàsquet Capdepera  participaren, el passat cap de setmana (pot de maig) , en el torneig en el 3r Torneig del Club de Bàsquet València. El torneig tingué lloc en el Palau Fuente de San Luis, més conegut com La Fonteta, i a les instal·lacions de l’Alqueria del Bàsquet, escola i pedrera del València. Entre els jugadors del primer equip de l’Alqueria hi ha un jove, Alex Vera Peiró, que visita habitualment Capdepera durant l’estiu.

Per fer-vos una idea comentar que L’Alqueria, a poc metres del pavelló la Fonteta, es va inaugurar el passat setembre i té 15000 m2 d’instal·lacions i pistes per a entrenar i competir.

Els jugadors i jugadores gabellins arribaren a l’horabaixa, just a temps per participar en la presentació dels equips degut a un important retard en la sortida de l’avió (gairebé 3 hores).

Els equips del Club de Basquet Capdepera que participaren van ser els infantils masculí, els cadets masculí i el femení júnior. 
Pel que fa als resultats esportius podem dir que l’infantil masculí va perdre els tres partits classificatoris i no va tenir opcions d’arribar a les semifinals.

 El cadet masculí va guanyar dos dels tres partits  de les eliminatòries  i varen jugar a les semifinals amb el Bàsquet València. Aquest partit de semifinal el van perdre els gabellins: València Bàsquet 63, CB Capdepera 35. 

El júnior femení varen guanyar un partit i els altres dos els perderen per poca diferencia de punts . Van disputar la tercera posició, però perderen davant el CB Genoves per 44 a 36.

Esportivament ha estat una gran experiència i hi ha intenció que Club de Bàsquet Capdepera  pugui participar en els properes edicions d’aquest torneig,  que enguany se celebra per tercera  vegada (els gabellins anaren l’any passat per primera vegada). Cal dir que a més dels partits de competició hi hagué tota un seguit d’activitats formatives i d’oci al voltant del món del bàsquet.




Com anècdota dir que la versió digital del diari Las Provincias de València, il·lustra la notícia del torneig de bàsquet amb la presentació del  Club de Bàsquet de Capdepera.


També hi hagué temps per l'oci.



I qualque sorpresa més...