4 judokes del Renshinkan a la recerca de la medalla nacional del Campionat d'Espanya Escolar  

Talavera de la Reina serà la seu de l'edició 2018 del Campionat d'Espanya dels jocs escolars i de la joventut. Aquest cap de setmana totes les autonomies posaran a prova al seu més jove planter els infantils sub 15 (13 i 14 anys) i els cadets sub 17. (15,16 i 17 anys)
El Renshinkan hi participa amb 4 aspirants a la medalla, en la categoria infantil, Jaume Cabrer, Saif al Arjouni i Sofia Nieto, mentre que Víctor Manuel Morales Álvarez disputarà la categoria cadet. Pep Mascaró assisteix com a delegat de la Federació Balear.


Els minis del Renshinkan apoteòsics al segon rànquing promeses: 15 medalles d'or, 7  d'argent i 3 de bronze. 

 Dissabte passat Sineu va ser el centre d'atenció per als judokes benjamins i alevins. El Trofeu organitzat pel Taikukan va acollir els aspirants candidats a disputar el Ct. De Mallorca, edats reservades als nens / es de 9,10,11, i 12 anys en què un centenar van ser els esportistes que van disputar el seu segon rànquing classificatori La gran majoria dels clubs del judo mallorquí van estar presents i aquests xavals, la nova pedrera Balear comencen a destacar amb les seves brillants tècniques de combat

El Renshinkan va estar tremend, 15 medalles d'or 7 de plata i 3 de bronze, el converteixen en la millor plaça de la taula classificatòria.

Els protagonistes són:
Medalla d'or: IRENE ALBA GALAN, SERGI FEBRER CASTRO, ANDREU ALBERT VIVES, MARC VIVES ESTELRICH, JOAN MANUEL DONOSO, JAUME JOAN MAS RIERA, ADRIA CARDOSO, ALEJANDRO NIKOLAEV STANCHEV, ADRIA SANCHEZ ESCANELLAS, SOY THEUNISSE , PEDRO NICOLAU BAUZA, ISMAEL GARCIA NEBOT, AITOR FERNANDEZ DEL RIO,  ERICK LADO TESSENOV i ASIER RODRIGUEZ.

Medalla de plata: CARME TRIAY FUSTER, WASSIM EL ARJOUNIi, PERE ANTONI GONZALEZ, JOSE RAMON SANTANDREU, XABIER FERNANDEZ CEBEY, FRANCINA FONS i FERNANDO TORRECILLAS

Medalla de bronze: JOAN FONS SERVERA, JULIAN NIETO FORESTIi i LLUC DOLÇ,