Triomf del Reshinkan a la festa del judo infantil de Cala Rajada



 

132 nins i nines de 3 a 14 anys, van fer les delícies a tots els presents, sempre dirigits pels seus monitors a l'apartat de demostració de randori ,. Mentre que la 2ª part, la competició, 3 van ser els tatamis que durant 60 minuts van estar en perfecte funcionament. De 8 a 14 anys i 73 nens / es van ser els atletes en la qual ja s'albiren futures promeses del nostre judo Balear, els seus combats no van passar en va i van ser molt aplaudits pels allà presents.

El Poliesportiu es Figueral un cop més es va vestir de gala per acollir els 205 nins i nines i les 18 escoles participants en el marc del programa Capdepera Activa .

El Renshinkan va convèncer una vegada més en la festa del judo infantil, (aquesta seu ja XXXIII edició)
una seguretat i una brillant organització per part de l'equip RSK fan d'aquest un dels tornejos de més ressonància que es coneixen les Illes.

S'inicia el festival amb les paraules de benvinguda per part del Regidor d'esports de l'Ajuntament Sr. Pere Terrasa i el lliurament de les corresponents distincions als col·legis participants: Judo Can Pastilla, Col-legi Frai Juníper Serra (Petra); de Manacor els Col-legis Jaume Vidal, Simó Ballester, La Puresa, Sa Graduada, Molí d'en Xema, i el Renshinkan; de s'Illot el Talaiot; de Sa Coma el Punta de n'Amer; de Sant Llorenç; el Mestre Guillem Galmes , de Son Servera, el Renshinkan; de Cala Millor, na Penyal; d'Artà Poliesportiu na Caragol; de sa Colònia de Sant Pere el Rosa dels Vents; i els amfitrions: el S'Alzinar de Capdepera, S'Auba de Cala Rajada i el Renshinkan.