inici

Cap Vermell

'Sus' a la III Fira de l’esport i la salut

El mal temps minva l'assistència, obliga a modificar el programa i ajornar activitatsL'Ajuntament de Capdepera
inaugurà divendres capvespre la III Fira de l’esport i la salut dins el context del mes de l’esport gabellí. El pavelló del poliesportiu ha quedat ple d’activitats per a grans i petits a més dels estands de tota la informació dels clubs esportius del municipi.

A la fira també hi havia l’estand de salut gràcies a les farmàcies Fornaris, Antich i Sirer Sancho que miraven, entre altres coses, el sucre i el colesterol totes aquelles persones que han volgut.


El projecte Capdepera Activa és una iniciativa municipal que, sense massa èxit de moment, vol inculcar bons hàbits en salut, esport i nutrició per acabar amb el sedentarisme i l'obesitat a la població gabellina.

La fira s’ha hagut de celebrar dins el pavelló a causa de la previsió meteorològica i per aquest motiu hi ha hagut diferents activitats que no s’han pogut realitzar, com el golf, els cavalls o les bicicletes.


A l'acte d'inauguració, el batle de Capdepera, Rafel Fernández, ha agraït a tots els assistents la presència la fira i l’aposta per l’esport i la salut. També hi ha estat present la consellera d’Hisenda, Catalina Cladera, i la Directora Insular d’Esports, Margalida Portells.

Foto del mes

CAP VERMELL INFORMA

Cap Vermell és membre 
fundador de l'Associació de 
Premsa Forana de Mallorca


Amb els nostres mitjans: 
DISTRIBUCIONS LLEVANT

CASHtelèfons 971565006/971818945

horari de 9-13  j de  15-18

Dissabtes de 9-13

 


 

Horaris C E Escolar