estage d'Eivissa 2018


 

El Renshinkan  amb 25 esportistes, entre  pares i acompanyants, han estat les persones que s’han desplaçat fins a la nostra illa germana Eivissa per prendre part en aquesta quinta  edició de l'estage de judo 2018.

Organitzat per els clubs, Kiay, Samyd i Renshinkan, unes 50 van ser  persones participants en aquest intercanvi . La concentració es va dur a terme a l'Hostal Marína y Montaña, de Sant Antoni de Portmany, i tots els esportistes van participar en la diversitat de les  jornades programades per a l'ocasió,3 sessions de judo infantil , 3 de judo  juvenil,  Jocs, sessió de vídeo,estudi de tècniques infantils i de competició, combats. També varem comptar amb la presència del Dojo Ibiza, amb l’equip judo sin barreras, judo adaptat per els nins  de l’associació  APIES. 


El diumenge com no podia ser d'altra manera, excursió per l'illa, pares,esportistes, amfitrions i visitants, tots junts van anar a visitar part de la muralla de la Vila. Tot això va fer que com a resultat fos una vegada més una experiència inoblidable

Els grans protagonistes del club del llevant mallorquí són els següents:
JOAN TONI GALLARDO, VICENT REQUENA, MARC VIVES ESTELRICH, ALEJANDRO RODRIGUEZ PRADO, ALEX NIKOLAEV STANCHEV, JOSE MANUEL MORALES, DANIEL LAKOMSKI, SANTIAGO RAMON ANDRANGO, TONI BAUÇA BOSCH, TOMAS PEDRO FIOL, JAUME MANUEL MAS, JOANA RIERA LLULL, JAUME JOAN MAS, SOFIA NIETO ,AARON ERDOZAIN, RAQUEL MARTINEZ, LEO PETROV, NATALIA TIMMERMAN, MARGA SOCIAS, TERESA MONTANEL, MAGDALENA AMENGUAL, A. AMENGUAL, MARGA LLINAS, JUSTO GALLARDO i PEP MASCARO  com a responsable de l'expedició.