ESCOLAR 7 - 2 Pilares La SoledadGran partit i millor resultat en un diumenge en que tot sortí i tot vengué de cara. Cert és que el Pilares és un equip en zonade descens, però el partit de diumenge fou molt complet i, possiblement, el millor de la temporada. Feia falta un partit com aquest, on es materialitzasin les oportunitats de que es disposen. I així va ser. Al minut 6 Paco López obrí el marcador i a la mitja hora el marcador ja estava 4-1. El contratac de l'Escolar fou letal, gairebé tots els gols arribaren d'aquesta manera excepte el cinquè que arribà de penal.

Un goig pel nombrós públic que allà va compareixer i va gaudir d'un bon espectacle. Llàstima de que el Bar, que s'obrí fa un mes, estàs tancat, en un conflicte que durà coa i que convendria, pel be de tots, que es solucionàs el més aviat possible en base al contracte signat.

Encadenam quatre victòries consecutives i seguim quarts a un punt del Santa Mònica. Es preveu un final de competició ajustat i emocionant per la tercera plaça. De moment no depenem de nosaltres mateixos.

GOLS

       1-0       LOPEZ MEDINA, FRANCISCO (6')
       2-0       NIÑO RODRIGO, CARLOS (17')
       3-0       GARCIA MANRIQUE, JAVIER (19')
       3-1       MOYA IBAÑEZ, JUAN F (23')
       4-1       FABA SANCHO, JAIME (27')
       4-2       MARTIN MARTIN, JORGE (31')
       5-2       CARDENAS JIMENEZ, ANTONIO (54')
       6-2       CARDENAS JIMENEZ, ANTONIO (65')
       7-2       ASO SERAPIO, JOAN (87')Resum cap de setmana:

At.Rafal A 3-Juvenil 3
Porto Cristo A 1-Cadet 2
Infantil F11 7-Bellver Palma 3
Infantil F7 3-Xilvar 4
Montaura B 6-Aleví A 3
Benjamí A 1-Mallorca B 11
Benjamí B 0-Algaida 10
Prebenjamí 1-Serverense 7