Lloret 2-3 ESCOLAR


Un altra partit per oblidar on el pobre nivell del rival i la sort foren els factors decisius de la victòria. Mal partit, no. Pèsim partit contra el Lloret, segon dels darrers que ja te un peu a la tercera regional.
Començà marcant l'Escolar al minut 7, però el Lloret en cinc minuts, i arrel d'un penal, va capgirar el marcador. 

L'Escolar aconseguí l'empat al minut 57 i no fou fins al minut 89 de partit quan en Torres, que acabava de sortir del camp, a la primera pilota que tocà marcà el gol de la victòria.

Victòria que deixa un regust amarg ja que ja fa dues jornades que l'equip està descentrat i tant el públic com els jugadors manifesten que "no juga a res". Des de la banqueta no s'endivina la tecla perquè l'equip jugui a futbol. El nivell ha baixat molt i de seguir aquesta tònica serà difícil recuperar la tercera plaça que ara ocupa el Santa Mónica, un equip que suma cinc partits seguits guanyant i aquesta darrera jornada s'imposà al líder, el Porreres.

Hem de pensar que la sort s'acaba quan menys s'espera i tot i que el calendari es presenta molt favorable ja que dels 9 partits que queden 7 són de la zona baixa de la classificació i els dos restants són els dos primers: Porreres i Algaida. Així les coses, hi ha possibilitats reals d'ascens, però hauríem de saber, per experiencia de l'any passat, el que passa quan es depen dels resultats dels altres per aconseguir objectius.
Temps queda per millorar, però així no anam enlloc.

GOLS
       0-1       FABA SANCHO, JAIME (7')
       1-1       MATEMALES RAMON, SALVADOR (18'P)
       2-1       FERNANDEZ QUETGLAS, ALBERTO (23')
       2-2       FABA SANCHO, JAIME (57')
       2-3       TORRES TORRES, JAUME (89')Resum cap de setmana:

Sp. At. Ciutat de Palma 2-Juvenil 2
Cadet 1-La Unión B 1
Madre Alberta B 1-Infantil F11 4
At.Escolar 2-Sp.Son Ferrer 6
Sp. Ciutat de Palma B 1-Aleví A 1
Aleví B 5-Algaida B 1
Rtvº. Penya Arrabal 3-Benjamí A 0
Serverins 6-Benjamí B 1
Campos 5-Prebenjamí 7