1971-1975 (6)

  


Equip aleví 1974

Drets: Pep Palmer i Sebastià Ferrer "Maleter" (organitzadors dels primers alevins), Toni Fernández, Llorenç Sancho, Genaro López, Toni Calventos, Pere Joan Massanet, Paco Gambins (entrenador). Acotats: Ignacio López, Bernat Martí, Bernat Palmer, Miquel Flaquer, Miquel Àngel Flaquer, Jeroni Ferrer i Paco Carayol.

 

 

 

En els anys 1972-1973, a Mallorca la Federació Balear encara no organitzava tornejos en edat aleví. Alguns pares, encapçalats per Sebastià Ferrer "Maleter" i Pep Palmer, directius de l'Escolar, amb fills en edats de 8 i 9 anys, es van posar a treballar perquè l'any 1974 l'equip aleví es pogués inscriure en el primer campionat que organitzà la Federació. Durant els primers anys, fins que l'equip va passar íntegrament a la disciplina de l'Escolar, les dones d'en Sebastià i en Pep es cuidaven de rentar els equipatges.

 
Sebastià Ferrer i Pep Palmer es van responsabilitzar de cercar un patrocinador, i el van trobar en la persona de Miquel Caldentey "Creu", qui es va fer càrrec, sense tenir cap fill, de pagar l'equipatge complet, a més de cinc balons.
 
Per jugar en aquesta categoria es va haver de demanar un permís especial a la Federació, perquè en Bernat Martí i en Bernat Palmer (9 anys) i en Jeroni Ferrer (8 anys) poguessin jugar sense tenir l'edat reglamentària
 
Al llarg dels anys, molts d'aquests nins van ser jugadors del primer equip del club i entrenadors tant del planter com del primer equip, i fins i tot directius.

 
Temporada 1973-74

 
Primera Regional, Juvenils, Aficionats, Infantils i, per primera vegada, Alevins. A Mallorca, en l'àmbit aficionat, van competir a Primera Regional Preferent, Primera Regional, Segona Regional, i Tercera Regional.

Infantils. Drets: Pere Nebot, Tomeu Bauzà, Benito Hernández, Francesc Vives, Antoni Melis, Agustí Esteva, Agustín Muñoz (entrenador). Acotats: Biel Torres, Juanmi, Lluís Nebot, Joan Terrassa i Pere Sancho.
 
A les temporades 1970 a 1973 van passar bastants entrenadors pel primer equip, la majoria no van encaixar. Salvador Moll, l'últim d'ells, deixà d'entrenar. Santi Pujol va ser l'entrenador del primer equip de l'Escolar les temporada 1973-74 i 1974-75, uns anys en què treballà de maître a l'hotel Regana i després ho en el càmping de sa Font de sa Cala. Era un exjugador del Santa Catalina (Palma), de fort caràcter, molt compromès amb el jugador i que es preocupava molt del seu estat psíquic per tal de mantenir-lo amb ganes i que ho donàs tot en els partits. La temporada 73-74 va resultar excel·lent per a l'Escolar. Catorze equips, amb el de Capdepera, van formar la Primera Regional; el Porreres va el campió i l'Escolar quedà classificat en setè lloc, per darrere de Porreres, Murense, Soledat, Andratx, Rotlet, i Alaró.

Primera Regional. Drets: Miguel Zafra, Colau Nadal, Mateu, Florencio Ferrera, Agustín Muñoz, Miquel Morey. Acotats: Ciriaco Manso, Tolo Bestard, Toni Serapio, Joan Terrassai Joan Rosselló.
 


Miquel Bestard