Bon resultat del Judo Renshinkan al 3r rànquing escolar amb 5 primers, 2 segons i 1 tercer classificat.

Calvià, la seu de les trobades federatius de Mallorca inicia la categoria escolar del 2018 amb el 3r rànquing sub 15 infantil i sub 18 cadet valedor per a la classificació del Cto.de Mallorca.
  Prop d'un centenar d'esportistes representant a la quasi totalitat dels clubs de la nostra Illa major van ser els que van prendre part disputant el campionat amb l'objectiu d'aconseguir les millors places
El Renshinkan va estar molt bé 5 primers llocs el col·loquen en una excel·lent classificació, a més 2 segons i un tercer lloc, va ser el balanç final per l'emblemàtic club del Llevant Mallorquí.

Els protagonistes són els següents:
Primer lloc: SAIF EL ARJOUNI, JAUME CABRER, JOSEP SANTANDREU, SOFIA NIETO i LLUIS LLULL
Segon lloc: JOAN TONI GALLARDO i IZAN CONTRERAS.
Tercer lloc: VICTOR MORALES