Va disputar 480 partits com a professional.


El seu fill juga amb el Reial Madrid i la selecció espanyola sub 17.


 
Vam tenir l'ocasió d'estar un horabaixa amb Juanmi a casa dels seus pares on ha passat totes les festes de Sant Antoni amb la seva família de Cala Rajada, parlàrem amb ell en presència de Tomeu Pascual (papa) que va ser un dels seus entrenadors amb l'Escolar, ens passar unes hores molt ràpid. Parlàrem de la seva vida professional i de l'enorme evolució de César seu fill al futbol nacional.

Un Rodamón del Futbol.


Juanmi amb la samarreta del Sevilla


Juanmi Gelabert jugà amb l'Escolar, Mallorca, Palència, Elx, Recreativo de Huelva, Sevilla Hèrcules d'Alacant, Còrdova, Sporting de Gijón i va disputar uns 480 partits com a professional, la seva il·lusió hagués estat el arribar als cinc-cents però una lesió ho va impedir, va ser lesionat en un ull disputant un partit entre el Recreativo de Huelva contra el seu equip l'Sporting de Gijón, comentarista per a la televisió autonòmica Llevantina, coordinador de la pedrera de l'Hèrcules d'Alacant.

A hores d'ara és adjunt a la direcció del Llevant, club de primera divisió, per a la captació de jugadors. Amb aquest càrrec recorr tota Espanya i té contracte fins al final de la temporada que ve. Ara mateix resideix a Alacant però pensa mudar-se aviat a Madrid per estar a prop de Cesar Gelabert seu fill (internacional juvenil, sub campió del món) que ara mateix juga amb l'equip de juvenils del Reial Madrid dirigit per Guti, qui va ser destacat jugador de l'equip merengue.


Cesar amb la samarreta de la Selecció Espanyola sub-17


Sobre el seu treball per a la captació de jugadors del Llevant. A Espanya tenen en cada regió a un ajudant que els està informant, quan aquests ajudants ho requereixen el visiten i veuen partits al costat d'ells per tots els camps d'Espanya. L'important és que una vegada que els informes siguin favorables i donin el vistiplau perquè el jugador passi a la disciplina del planter del Llevant cal ser els primers a contractar-los per avançar-se a equips com el Madrid, Barcelona, ​​València, etc. amb ells no poden lluitar pel seu potencial econòmic.

Alacant, Madrid, Palència, tres ciutats que recorre sovint per estar al costat de la seva família i fill Cesar que a hores d'ara té fitxa amb el Reial Madrid fins a l'any 2022 i un contracte per cinc anys amb la marca ADIDAS d'equipatges esportius. L'experiència a nivell futbolístic de Juanmi fa que sigui el representant del seu fill. Aviat es posarà al mercat un nou catàleg de roba esportiva en què apareix Cesar Gelabert com a principal prototip, al catàleg hi ha unes fotos de Cesar costat de Xavi Alonso, que va ser destacat jugador del Reial Madrid

 
Per acabar després d'aquesta petita història de Juanma diré que en edat juvenil Juanma estava jugant amb els juvenils de l'Escolar aquesta nota és per a molts pares que es desesperen quan el seu fill als 10 anys no l'ha cridat cap equip gran de Mallorca.


Tomeu Pascual "papa" amb Juanmi. Tomeu va ser un dels entrenadors que va tenir Juanmi amb el Escolar


BEST