ESCOLAR 3 - 3 Santa MònicaPartit gairebé calcat al de la primera volta. Tant en resultats, dinàmica i errors. El partit comença molt bé, amb l'Escolar dominant, ben situats i fent bon joc. Sempre per davant del marcador i perdonant en nombroses ocasions. Si la primera part hagués acabat en un 5-2 a ningú se li hagués fet extrany. Però el tòpic del futbol que quan es perdona tant s'acaba perdent.  Al final de la primera part un gol anulat a l'Escolar i la segona targeta groga a Martí Bisellach per una falta que el Santa Mònica aprofità per empatar a 2 el partit marcaren la resta del partit.

L'àrbitre en més decisions erràtiques que errònies no facilità el joc de la segona part. Però ja se sap, a aquesta categoria no es pot demanar més nivell i el que ha de fer tothom és col·laborar i no empitjorar la situació. Ja fa temps que comentam les moltes targetes que rep l'equip, i en concret, determinats jugadors. A aquestes alçades la directiva ha de posar-hi remei i l'entrenador també.

El Santa Mònica és un equip molt jove però amb voluntat de disputar la pilota i jugar bé, cosa que s'agraeix. L'equip aprofità les seves oportunitats davant un Escolar que anà a menys, van faltar idees i els canvis no foren encertats.

Part de la graderia i diversos jugadors no estan conformes amb la dinàmica de l'equip i s'hi ha de posar remei abans que el mal ambient vagi a més. Cal redefinir els objectius i si hi ha voluntat de pujar, s'han de guanyar els partits i, per tant han de jugar els millors. Si l'objectiu és fer equip i pasar-ho bé ja està be així.

A la classificació seguim tercers però els dos primers, Porreres i Algaida, molt regulars, es distancien molt i l'Escolar lidera un grup de quatre o cinc equips que de moment pugnen per la tercera plaça.

I si algú creu que estam malament, sols mirar al poble veïnat, l'Artà, s'ha retirat de la competició de tercera regional grup A després de jugar 9 partits i guanyar 7 punts.


GOLS
1-0 FABA SANCHO, JAIME (13')
1-1 TORRENS RAMIS, JORDI (28')
2-1 LOPEZ MEDINA, FRANCISCO (36')
2-2 FERRER FUSTER, MIQUEL A (45')
3-2 LOPEZ MEDINA, FRANCISCO (77')
3-3 FERRER FUSTER, MIQUEL A (83')

ALINEACIÓ
13 LOPEZ VIEJO, ANTONIO
3 NIÑO RODRIGO, CARLOS
4 MARTI ORPI, MIQUEL
6 BISELLACH ALCON, MARTI
8 FUENTES GALIANO, PABLO FABIAN
9 LOPEZ MEDINA, FRANCISCO
10 FABA SANCHO, JAIME
16 MURILLO OCHOA, ALEX A
20 ASO SERAPIO, JOAN
22 TORRES TORRES, JAUME
23 CRESPO FUSTER, LLUIS

SUBSTITUCIONS
19 GRANADOS MULERO, XAVIER--> 4 MARTI ORPI, MIQUEL (63')
2 GARCIA MANRIQUE, JAVIER--> 20 ASO SERAPIO, JOAN (75')
15 SUREDA RODRIGUEZ, DANIEL--> 10 FABA SANCHO, JAIME (78')
12 NIÑO LIZARAZO, ALEJANDRO HELY--> 16 MURILLO OCHOA, ALEX A (88')

Fotos BEST

Resultats del cap de setmana:

Juvenil 6-CD Serverense 1
Gènova B 0-Cadet 7
Aleví A 8-Juv.Can Picafort A 1
España At A 6-Aleví B 6
Benjamí A 1-Sp.Ciutat de Palma 9
Felanitx 9-Benjamí B 0
Prebenjamí 2-Artà 4