Lluís Llull, del Judo Reshinkan, acaricia el bronze a la super-copa internaccional d'Espanya  celebrada a Pamplona


 

Dissabte passat dia 16 Navarra era l'autonomia amfitriona per a la súper copa d'Espanya cadet. Pamplona va reunir Una mica més de de 500 nois i noies, edats reservades dels 15 als 17 anys, que es van donar cita per a disputar en les seves respectives categories aquesta competició d'alt nivell valedora per a la classificació del campionat d'Espanya. Presents la totalitat de les autonomies nacionals i països com França, Portugal, etc etc

Els representants de Tecnificació Mallorca, Fabio Vera i Andrés González, del judo Can Pastilla. Núria Farelo, Maria Martínez i Laura Pérez del Taikukan. Lluís Lull del Renshinkan. Cap de l'expedició Udoka Sunday i àrbitres Juanan Martínez i Olga Muñoz.



Excel·lents els combats de l'equip, Maria Martínez i Andrés González, vencen la primera ronda. Fabio Vera, venç 3 rondes, mentre que lluis venç 4 combats.

Excel·lent la trajectòria de Lluís, la seva constància i implicació en els entrenaments fan que dia a dia es vegi una notable millora. Pamplona ha estat una prova test, primera ronda venç a Madrid, segona ronda també a un altre madrileny, tercera venç el d'Astúries, quarta al d'Aragó, a semis perd primer contra Madrid i la medalla de bronze també la perd contra un altre madrileny.