inici

Cap Vermell

Lluis Llull a la super-copa d'Espanya

Lluís Llull, del Judo Reshinkan, acaricia el bronze a la super-copa internaccional d'Espanya  celebrada a Pamplona


 

Dissabte passat dia 16 Navarra era l'autonomia amfitriona per a la súper copa d'Espanya cadet. Pamplona va reunir Una mica més de de 500 nois i noies, edats reservades dels 15 als 17 anys, que es van donar cita per a disputar en les seves respectives categories aquesta competició d'alt nivell valedora per a la classificació del campionat d'Espanya. Presents la totalitat de les autonomies nacionals i països com França, Portugal, etc etc

Els representants de Tecnificació Mallorca, Fabio Vera i Andrés González, del judo Can Pastilla. Núria Farelo, Maria Martínez i Laura Pérez del Taikukan. Lluís Lull del Renshinkan. Cap de l'expedició Udoka Sunday i àrbitres Juanan Martínez i Olga Muñoz.Excel·lents els combats de l'equip, Maria Martínez i Andrés González, vencen la primera ronda. Fabio Vera, venç 3 rondes, mentre que lluis venç 4 combats.

Excel·lent la trajectòria de Lluís, la seva constància i implicació en els entrenaments fan que dia a dia es vegi una notable millora. Pamplona ha estat una prova test, primera ronda venç a Madrid, segona ronda també a un altre madrileny, tercera venç el d'Astúries, quarta al d'Aragó, a semis perd primer contra Madrid i la medalla de bronze també la perd contra un altre madrileny.

 

 

Foto del mes

CAP VERMELL INFORMA

Cap Vermell és membre 
fundador de l'Associació de 
Premsa Forana de Mallorca


Amb els nostres mitjans:Tercer sector:
“L’acció social en marxa”

 
DISTRIBUCIONS LLEVANT

CASHtelèfons 971565006/971818945

horari de 9-13  j de  15-18

Dissabtes de 9-13

 


 

Horaris C E Escolar