Com cada any el Club de Basquet Capdepera va organitzar una petita festa per donar a conèixer als seus equips, enguany l’acte tingué lloc el passat dia 18 a les instal·lacions del poliesportiu Es figueral.

La jornada coincidia  amb un partit de categoría Junior Femení dins la nostra pista, partit que per cert es va convertir en la primera victòria de l’equip gabelli en lo que duem de temporada, per tant les integrants Junior varen gaudir especialment de l’Acte de presentació.
 

Els incondicionals del basquet gabelli començaven a omplir les grades del Pavelló a mesura que el partit avançava, acabat aquest els més petits, els nins i nines de l’escoleta varen fer una demostració de les seves incipients habilitats amb les pilotes i les cistelles, mentre als laterals de la pista els infantils i els cadets s’esforçaven en fer bons triples i mates per delectar al públic.

De seguida va començar l’acte de presentació de la mà de la presidenta i a la vegada presentadora, na Petra Mayol que començava el seu parlament agraint l’ajuda dels `Patrocinadors i empreses col·laboradores ja que sense ells el Club no pot tirar endavant. Va fer extensiu l’agraïment a l’Ajuntament de Capdepera i al Regidor d’Esports Pedro Terrassa, present a l’acte, qui també va dirigir unes paraules dedicades especialment als jugadors  encoratjant-los a seguir practicant aquest esport dins el nostre Municipi a la vegada que es posava a disposició del Club i de la seva Directiva.

 

Aquest any la Presentació del club va ser especialment senzilla, no per això menys emotiva, els equips no son tan nombrosos com en altres temporades amb nomes cinc equips federats, així doncs començaren a sortir cap a la pista des de el túnel de vestuaris a mesura que la presidenta els anava anomenant: Escoleta de basquet,  Pre-mini Mixte, Infantil Masculí , Cadet Masculí, Junior Femení i Sènior Masculí. També es varen presentar el grup d’entrenament no federat Mini Mixte i el grup d’entrenament dels veterans.

 

Per el que fa a les classificacions actuals en les setmanes que duem de temporada els més grans del club, Sèniors Masculí Bolero-Àngels i  Junior Femení Noah’s, es troben ambdós a la part baixa de la taula amb només un partit guanyat cada un.
 

Per contra els més jovenets van molt ben situats, els Cadets Masculí O’Sole Mio van per ara en tercer  lloc del seu grup i els Infantils Masculí First Sun son líders indiscutibles e invictes a la seva lliga.

Ja es tradició acabar l’acte amb una rifa de regals donats per algunes empreses col·laboradores abans d’anar cap a l’exterior del poliesportiu on esperava una bona torrada i uns bons postres.

La bona temperatura va propiciar que es pogués gaudir de la torrada i les xerrades durant un parell d’hores mentre els més petits jugaven a fer cistelles dins el Pavelló.