13 esportistes del Renshinkan prenen part del Programa de Tecnificació de la Federació de JudoL'RSK, any rere any, des de l'inici del Centre de Tecnificació de la delegació mallorquina de judo, pren part en el seu programa. L'objectiu és l'educació i millora de la competició per tal d'obtenir medalla a nivell nacional i internacional.

Fins ara són molt bons els resultats aconseguits per aquest club del llevant mallorqui. Tres anys enrere, bronze a la fase final del Campionat d'Espanya Escolar de la mà de Joan Toni Arquellada; següent any nº 1 del rànquing Nacional de Miquel Cabrer, a més dels cinquens llocs de la fase final del Campionat d'Espanya per Lluís Llull i Joan T. Arquellada. El curs passat Bronze al Mundial Màster per Santi Espiritusanto i plata a la final nacional escolar per Jaume Cabrer.

Ara a l'inici de la temporada 13 són els esportistes que dirigits per Pep Mascaró han començat la seva preparació, Sofia Nieto, Marga Roig, Lluís Llull Riera, Vícor Morales, Joan Toni Arquellada, Josep Sureda, Saif El Arjouni, Jaume Cabrer, Joan Toni Gallardo, Marc Vives, Tomàs Pedrp Fiol, Nils Koop i Santi Espiritusanto.

En Manuel Peña i lluis Llull Parera hi participen com a professors.