PILARES LA SOLEDAD 2- 3 ESCOLAR

Tres punts més i tres victòries consecutives en un partit de color verd de cap a peus. Cap emperò a una victòria que es gestà des del minut 3 quan Serapio marcà el primer gol. Amplià el marcador abans del descans Francisco López, que es consolida com un dels máxims golejadors de la categoria. El Pilares és un equip jove, que corr molt i tècnicament destacable, amb un plantejament de joc semblant al de l'Escolar, tot i les moltes errades que va cometre.

La segona part començà amb un gol del Pilares la Soledad just començar la represa però l'Escolar tirà d'ofici i al minut 69 aconseguí l'1-3 de la tranquilitat. Si l'equip està encertat a la contra hagués pogut aconseguir una golejada d'escàndol, però sovint falla ladarrera passada.
L'entrenador, a qui en les dues darreres jornades han tret dues targetes grogues, va fer els canvis de rigor i a les acaballes del partit en una errada habitual el Pilares deixà el marcador en el 2-3 definitiu. Destacar el bon partit del porter juvenil L. Roberto, que amb diverses aturadesde gran mèrit, donà seguretat a la defensa de l'equip, tot i que al segon gol hagués pogut fer qualque cosa més.
Victòria que deixa l'Escolar en la tercera posició a la taula a amb els altres dos gallets de la categoria Porreres i Algaida. La propera jornada contra el Serralta a casa és, probablement un rival fàcil, en posicions de descens, i tot i el partit a partit hem de començar a pensar amb el Porreres, partit dia 19, contrael líder i que marcarà tendència.
Per aquest motiu, atenció a la càrregade targetes que porta l'equip.
Destacar la victòria dels Juvenils i l'empat dels Cadets que, ambdos, van segons en les seves lligues amb valuoses actuacions.