inici

Cap Vermell

Presentació dels equips de l'Escolar. Una diada per recordar

L'empenta de la nova directiva es fa notar i la dimensió social del club agafa força


Eren els 10,30 del matí i tots els equips eren damunt la gespa. Mica en mica es feine les fotografies individuals i d'equips.
Són 13 equips i, gairebé 200 jugadors i un cos tècnic de 23 persones.I una vegada acabada la primera sessió fotogràfica cap a les grades i esperar a la resta d'equips per a la  gran foto.Des dels més grans als més petits mostraren tots una gran disciplina.La coordinació per part dels responsables dels equips i directiva funcionà com un rellotge.
I així arribam a la gran fotografia de rigor. La foto de la temporada 2017-18Fotografia en alta resolució que ja us hem oferit en una altra article però que aquí la teniu:


Clicau damunt la imatge per a ampliar-laLa directiva mostrà la feina feta en pocs mesos i, evidentment, estava molt contenta d'haver arribat al dia de la presentació.A continuació, tots els equips són presentats jugador per jugador i es tornen a fotografiar amb els seus patrocinadors. Fotos que teniu a l'article 

L'ESCOLAR 2017-18, equip per equipLa presentació començà amb els jugadors del primer equip de la ma dels jugadors més petits, els de l'escoleta.Mentewa, l'Associació Festesde lCarme preparava una suculenta paella per a 600 persones.Les grades plenes de gom a gom, gaudint amb els seus fills d'una gran diada on tothom es va sentir protagoniista.Tots altra vagada al camp, parlà Befrnat Palmer, el president, en nom de tota la directiva. Remarcà l'esforç fet , gairebé a contrarellotge,  per bastir l'estructura del club i manifestà el dessig que tothom es senti formar part d'aquest nou projecte.A continuació parlà el batle qui prometè per l'any que ve el local que serà la nova seu social del club. I sense temps per res mñés comença, a les 12, el partit contra el Lloret (crònica en una altra article) que com hem dit  fou la cirereta del pastís d'una gran diada. Gran ambient, bon temps que també fou coneixedor al serveis de bar que no aturà ni un moment.A les graderies històrics de l'Escolar mostgrant la seva satisfacció.Ningú es mogué dels seu lloc fins acabar el partit per completar la diada amb la paella de germanor. Un altre encert.I aquí teniu la paella i els mestres paellers.Lentament, però sense pausa, ens feren 200 quilos d'arròs.És un espectacle veure'ls teballar.I tocades les dues, coa per recollir la racció corresponent i menjar.Compartir taula amb amics, jugadors o veinats. Ni el fet d'estar al sol va fer defallir a ningú.Es pogué refegir a gustPostres, jocs i replegar. Cansants d'una diada intensa però contents de formar part d'aquesta massa esportiva i social que representa a Capdepera. L'Escolar. 
Enhorabona a tots aquells que fan possible el dia a dia d'un club com aquest.Totes les fotos de la diada les trobareu al facebook de Cap Vermell en una galeria de 90 fotos
https://www.facebook.com/pg/capvermell.org/photos/?tab=album&album_id=1427951560645102

I per cert, no oblideu, clicar a m'agrada!

Foto del mes

CAP VERMELL INFORMA

Cap Vermell és membre 
fundador de l'Associació de 
Premsa Forana de Mallorca


Amb els nostres mitjans:Tercer sector:
“L’acció social en marxa”

 
DISTRIBUCIONS LLEVANT

CASHtelèfons 971565006/971818945

horari de 9-13  j de  15-18

Dissabtes de 9-13

 


 

Horaris C E Escolar