Galilea-Puigpunyent, 1 - S'ALZINAR F.S.-ENCINALUZ, 4 


L'equip gabellí jugava fora de casa després de la derrota davant el campió de la lliga de l'any passat, i aconseguí  guanyar d'una forma contundent al Galilea-Puigpunyent. En la primera part, S'Alzinar aoconseguí marxar al descans amb el resultat a favor. Malgrat el resultat en contra,  durant la segona part l'equip local intentà remuntar i ficar-se en el partit, però s'Alzinar no ho va permetre i controlà el joc, sene donar opcions a l'equip rival.

Una vegada més, S'Alzinar demostrà tenir ganes de fer una bona competició i posà el millor de l'equip: intensitat, concentració, qualitat i esperit de grup entre els jugadors. Cal destacar la feina d'Àlex Macarro, ja que va fer molt bones aturades i donà seguretat a l'equip, malgrat que l'encontre va estar controlat en tot moment.

Enhorabona pel resultat i ara cal preparar el proper encontre davant un dels equips forts de la lliga, el segon classificat. 

A la imatge hi podem veure (d'esquerra a dreta) Juan Campos, José Manuel Ruiz Garcia, Juan Zarallo, Gregorio Molero Ortega, Enzo Perel·la Terrassa, Miquel Àngel Ramos Heredia, Luis Salas, Manuel Morales i Tomeu Cruz.

La classificació a la tercera jornada: