inici

Cap Vermell

Travessia Menorca- Cala Rajada nedant

El manacorí Joan Aguiló travessà nedant els 37 km que separen Menorca de MallorcaDimecres,  dia 23 d’agost, en Joan Aguiló Veny va llançar-se a la mar a les 6,35 hores al Cap d’Artrutx (Menorca), en menys de 12 hores aconseguí arribar al Cap des Freu a Cala Rajada. Es tracta d’una travessa de llarga distància en aigües obertes, caracteritzada per la seva duresa, que, amb en Joan, han aconseguit 14 nedadors.

En Joan ha aconseguit aquesta proesa en 11 hores i 51 minuts, a les 18,30 hores arribava al Cap des Freu, on va ser recollit per una embarcació que els dugué al port de Cala Rajada. Els darrers quilòmetres van ser els més durs, ja que al cansanci acumulat s’afegiren el vent i les corrents. Durant la resta de la travessa va tenir molt bona mar. La mitjana ha estat de 3,5 km per hora.

En tot el  trajecte va estar acompanyat d’una embarcació de l’organització Menorca Channel Swimming, que controla que les travesses es realitzin amb totes les garanties, en la que anava la seva dona i els seus fills.


En Joan va manifestar que havia estat “un somni que s’ha fet realitat”. Enhorabona Joan!

Foto del mes

CAP VERMELL INFORMA

Cap Vermell és membre 
fundador de l'Associació de 
Premsa Forana de Mallorca


Amb els nostres mitjans:


Tercer sector:
“L’acció social en marxa”

 
DISTRIBUCIONS LLEVANT

CASHtelèfons 971565006/971818945

horari de 9-13  j de  15-18

Dissabtes de 9-13

 


 


Horaris C E Escolar