ESCOLAR 2-Arenal B 2

A tots els partits disputats a Capdepera es guardà un minut de silenci per recordar Vicenç Nadal.

López, Alejandro (Mesa 78), Abdou, Sogorb (Cristo 53'), Faba, Enric, Alex, Serapio, Fajardo (Granados 71'), Javi i Crespo (Luis 64').

Gols: 0-1 Navarro min.39, 0-2 Gracía min.42, 1-2 Faba min.61 i 2-2 Alex min. 64.

Un altre jornada que pasa i el primer equip no es capaç de sumar els tres punts. Primera part on s'ha vist reflectida la realitat verd-i-blanca, ens marquen molt fàcil, dues ocasions dos gols, i nosaltres per marcar n'hem de fer moltíssimes.
La segona part va començar amb l'Escolar atacant amb tot per mirar de marcar aviat. L'Arenal es defensava com podia i les ocasions s'anaven succeint però sense fructificar fins al minut 61 on en Faba després d'una treta de cantonada de n'Enric marca el 1-2 amb una rematada de cap. I dos minuts mes tard arribà l'empat amb un gol d'en Alex a boca de gol després d'una gran jugada d'en Cristo que va aguantar molt be al defensor i deixà tot sol a n'Alex per marcar. A partir d'aquí els dos equips varen jugar a no perdre encara que el que més ho va intentar va ser l'Escolar amb xuts allunyats.
Cal destacar que el primer equip va acabar el partit amb 3 juvenils que ho feren d'allò més bé.
Després de la jornada 30 el primer equip ocupa la penúltima posició de la classificació però a només 2 punts de la salvació. Cada vegada queda menys competició i la necessitat de guanyar es major. La setmana que ve visitam el camp del Santa Ponça que ve de perdre 5-2 a Bunyola. Poder treure els 3 punts seria sense dubte una passa endavant al camí de aconseguir la salvació.

Juvenil 1-Sineu 2

Possiblement va ser la pitjor primera part de tota la lliga i en conjunt es podria dir que ha estat el pitjor partit que han realitzat els nostres juvenils en el que duim de temporada. No va haver un joc fluït, el joc per bandes no va existir, errors defensius i cap jugador amb idees per crear jugades. La presència de juvenils al primer equip també es va notar. Però ja hem de oblidar aquests dos darrers partit i mirar cap al següent cap de setmana que anam a Montaura, aixecar-mos d'aquesta mala ratxa i lluitar com sabem fer.