Ha aconseguit classificar-se pel proper Campionat del Món Ironman 70.3

El triatleta gabellí, Xisco Nebot ha aconseguit finalitzar la prova de l’Iron Man 20.3 de Abu Dabi, un dels Emirats Àrabs, amb un bon temps. La bona cursa d’en Xisco l’ha permès obtenir la classificació pel Campionat del Món Ironman 70.3

El temps global ha esta de 4h:20:09, usant 00:31:28 per natació, 2h:17:33 per bicicleta i 1h:24:52 de carrera. Amb aquest temps ha aconseguit la 65a posició, i el pas al mundial. Un molt bon temps.

Cal dir que els altres representants balears han fet un bon paper.

El Xisco, a través de facebook,  ha agraït a Toni Tauler per seva ajuda en preparar els entrenaments, a Tomeu i Jaume del servei d’Esports pel seu suport i a la família.

En aquesta mateixa prova el corredor Javier Gómez Noya ha aconseguit el primer lloc, amb un temps global de 03h:42:21 ( natació:00:24:11, bibcleta:02:03:52 i carrera:1:10:44).