Menorca Rugby club 24- Escolar 0

Diumenge es va poder gaudir d'una gran horabaixa de Rugbi Balear a Camp des Figueral a Capdepera, on hem pogut ver l'equip local CR Escolar vs Menorca Rugby.
El partit ha començat molt igualat, on els dos equips no han pogut apropar-se a la línia d'assaig gràcies a bones defenses i diversos cops de càstig. Poc a poc l'equip LOCAL ha anat agafant confiança i guanyant territori fins arribar vàries vegades a escassos metres de la línia d'assaig on no han pogut aprofitar per marcar l'assaig.
Després, poc a poc l'equip visitant han aprofitat diversos cops de càstig per poder sortir de la zona de 22m i amb 1 touch ben treballada ha pogut arribar el seu primer assaig. De seguida a la repressa del partit l'equip LOCAL ha seguit atacant i poc a poc arribant altra vegada a diversos metres de la línia d'assaig contrària però sense poder plantar l'ovalat. Gràcies a una gran defensa de l'equip visitant i just abans d'acabar la primera part hi va haver una gran jugada començat per part de primeres línies  i acabat amb el centre de l'equip LOCAL que va ser de 3 jugadors i en el moment de plantar la pilota se li va escapar.
La segona part l'equip LOCAL ha sortit adormit els primers minuts i l'equip visitant ho ha aprofitat guanyant rucks continuament, Fins que l'equip visitant va marcar 1 assaig. Després les lesions no van acompanyar a un CR Escolar que va venir just de jugadors i amb lesions a la seva mitja melé, 1 dels seus centres i 1 primera línia han hagut de jugar els últims 20 minuts amb 13 jugadors. Tot i això han defensat com a lleons i el Menorca sols ha marcat 1 cop de càstic i 1 assaig.
El CR Escolar pot anar amb el cap ben alt d'aquest partit després del que s'ha vist avui.
Ens agradaria des d'aquí donar-li els GRÀCIES a Menorca Rugby per AQUEST gran partit, a la gent que a vingut veure'ns ia AQUEST GRAN ESPORT per arribar aquí i ens veiem aviat per poder GAUDIR una mica més d'aquest GRAN ESPORT anomenat RUGBI.