El Judo Renshinkan, de la mà de Jaume Cabrer, ha aconseguit la medalla d'argent a l'internacional Súper Copa d'Espanya de Tortosa




 

Diumenge passat dia 15 de gener,  la ciutat catalana de Tortosa era l'amfitriona per a la súper copa d'Espanya infantil. Més de 400 nins i nines que enguany compleixen els 13 i els 14 anys, es van reunir per a disputar en les seves respectives categories aquesta competició d'alt nivell, valedora per a la classificació del campionat d'Espanya. Varen estat presents la totalitat de les autonomies espanyoles i països com ara França o Bulgària. El nivell va ser molt alt.

Aquest era el debut de Jaume Cabrer en un campionat d'aquestes característiques. Inicia molt bé la seva marxa cap a la medalla, guanya el primer combat per ippon de "o soto gari" al representant català. El segon el disputa contra el madrileny actual nº 1 del rànquing nacional i li venç de ippon de "ko uchi makikomi", el tercer combat i semi final la gana de waza-ari, d ' "seoi nage", contra València, i la final la disputa contra un altre valencià i perd per ippon de "oasekomi".

Excel·lent la trajectòria de Jaume en el seu primer any sub 15. Aquest és un molt bon resultat que li dóna motivació cara als seus entrenaments i als seus competicions amb un clar objectiu, l'aconseguir la medalla a la fase final del Campionat d'Espanya que se celebrarà a mitjans de maig.

Felicitar també els resultats obtinguts pels judokes de Can Pastilla, Oscar Useletti que aconsegueix la medalla de plata i Mario Lazar la de bronze, mentre que els representants del Taikukan, Laura Pérez aconsegueix la 7a plaça, Maria Martínez i Joan Carles Munar la 9a plaça .