Per donar com a  finalitzades les vacances de Nadal, i just abans de seguir amb les competicions, el Club de Basquet Capdepera va organitzar un cap de setmana al pavelló d’Es Figueral per reunir a tots els aficionats i amants d’aquest esport tant d’ara com d’abans.
 

El primer esdeveniment va tenir lloc el dissabte dia 7. Partits de joves jugadors que actualment militen a les files del nou Club amb les “velles glories” del ja desaparegut Club Atlètic Escolar, tant en categoria masculina com femenina.

 

Començaren les dones, les més joves sortiren a per totes i varen fer córrer a les veteranes de valent. De fet dugueren la iniciativa del joc durant bona part del partit. Però un inesperat gir dels esdeveniments donaren la victòria a les veteranes en els darrers minuts.
 

Seguiren els homes, joves contra veterans, aquests si que sortiren amb la ferma intenció de divertir-se i divertir al nombrós públic assistent. En aquest cas els joves dominaren i guanyaren el joc.

A ambdós partits s’havia reclutat un bon nombre de participants de totes les edats (26 jugadores en el cas de les dones i 40 en categoria masculina), es retrobaren antics jugadors que durant anys han defensat el nom del club gabellí per les canxes de basquet de tota l’illa a diferents temporades. Si bé ja no juguen de manera regular i federada, ja sigui per edat, feina o estudis, tots ells varen deixar patent que eren i segueixen sent uns malalts de basquet.

 

El que es pretenia es va aconseguir i no era altre cosa que passar un capvespre divertit en bona companyia. En acabar els partits tots els jugadors, familiars i públic gaudiren d’una bona vetllada degustant els diferents plats salats o dolços que cada jugador havia aportat.

 

Malauradament la jornada va tenir una nota trista. La jugadora de l’equip de Veteranes i entrenadora del club, Maria Ginard va patir una lesió que tot i no parèixer greu en un primer moment va requerir d’ingrès hospitalari i una operació del tendó d’Aquil·les al dia següent. Desitja’m que prest estigui recuperada d’aquesta lesió. 

Al dia següent diumenge 8 es celebrava el ja clàssic torneig “3x3 dels Reis”. Molt bona participació amb 18 equips inscrits a tres categories diferents: minis/pre-minis, infantils/cadets, juniors/sèniors. Com sempre els equips podien ser masculins, femenins o mixtes.

Des de les cinc del capvespre  dins la canxa s’anaven succeint els diferents encontres entre equips depenent de la categoria de cadascun. De sempre als torneigs de 3x3 que s’organitzen a Capdepera son un bon grapat els amants d’aquest esport  dels pobles veïnats i no tan veïnats que ens visiten. Jugadors arribats d’Artà, Son Servera, Manacor, Sa Pobla entre d’altres.
 



A tots els participants se’ls hi va oferir fruita i begudes durant tot el temps i una samarreta commemorativa de la jornada en acabar el Torneig.


 

Ara ja toca pensar en els partits de lliga que es reprendran el cap de setmana del 13 al 15 de gener.