ESCOLAR 3-Espanya 4

Els juvenils acaben líders la primera volta.

López, Carlos (68' Javi), Alejandro, Faba, Iván, Luis (54' Aso), Alex, Serapio (68' Lucas), Fajardo, Pablo i Enric (80' Sogorb).

Gols: 1-0 Carlos min. 2, 2-0 Luis min. 23, 3-0 Luis min.44, 3-1 Piña min. 49, 3-2 Guillen min. 75, 3-3 Padilla min. 88 i 3-4 Nieto min. 92.

Va començar bé el partit pels verd-i-blancs ja que als 2 minuts es guanyava el partit. A partir d'aquí joc pràctic per part dels locals que amb les línees juntes no varen deixar que l'equip visitant creàs perill i, per altra banda, a les pilotes robades es creva molt de perill i es on es varen aconseguir 2 gols mes per anar al descans amb un clar 3-0 a favor.
Només començar la segona part, penal absurd a favor de l'Espanya que serveix per escurçar diferències al marcador i posar el 1-3. El partit parexia controlat pels locals encara que no amb tanta claretat com a la primera part. Al minut 75, un altre penal evitable serveix per que l'Espanya se fiqués definitivament al partit i anigués a cercar l'empat. Comença haver-hi nirvis per part del locals que així i tot varen tenir ocasions per tancar el partit. I com sol passar al futbol quan no aprofites ses ocasions...
... arribam als 5 darrer minuts fatídics. Al minut 88 internada per la banda dreta on el jugador visitant agafa la pilota al mig camp i arriba fins la linea de fons sense que ningú sigui capaç de fer una falta o aturar l'atac, pasada de la mort i en Padilla marca el 3-3 que parexia definitu. Pero la àrbit assistent encara no havia dit la darrera paraula del partit i va voler ser protagonista del mateix. Minut 92, falta al centre del camp a favor de l'Espanya, pilota que va penjada a l'àrea però que agafa porteria i que en López atrapa sense problemes, sent vere que ell es dins la porteria quan l'agafa. Ni una protesta per part dels visitants i de repent els jugadors i el públic no dona crèdit al que veuen els seus ulls. L'assistent no es mou del lloc amb la bandera aixecada i assenyala gol. Increiblement només ella, estant totalment descol.locada, va veure el gol que finalment servia a l'Espanya per dur-se'n els tres punts a caseva.

Després de la primera volta l'Escolar ocupa posicions de descens directe amb 19 punts. Queda tota sa segona volta per endreçar sa situació i si l'equip segueix amb l'actitud i el joc de la primera part pensam que no hi haurà problemes per mantenir la categoria.

Sta. Catalina At. B 1-Juvenil 5

Partit que va començar amb els nostres jugadors desubicats, fet que va provocar que els locals s'adelantassin al marcador. Després del gol els verds van entrar dins el partit i immediatament es va empatar el partit. A partir d'aquí domini total dels gabellins que aixi tanquen la primera volta com líders de la classificació amb 50 punts.