Resultats dels darrers partits del 2016



Diada d'escoletes.

 Aquest passat dissabte, 17 de desembre, va tenir lloc la segona diada de bàsquet per a les escoletes i la primera celebrada a Capdepera amb un gran èxit de participació de nins i nines dels pobles de la comarca.  Hi participaren equips de Porto Cristo, Manacor,  Artà,  Son Servera i Capdepera. 
Un gran ambient a les grades i a les pistes de joc del Pavelló del nostre poliesportiu. 





Preminis 

Els preminis jugaren dins La Salle un partit molt emocionant i amb molt bon joc.
Com ja sabeu a aquesta categoria no hi ha marcador, però des de les grades els pares van contant les cistelles i per a ells, els nostres preminis, saben que el partit estava guanyat. 

Mini masculí 
C.B Capdepera Mamma Pizza 66 / Bàsquet Manacor 67

Partit molt intens amb el primer classificat de la categoria i, a més a més, l'únic equip, el Manacor, que no ha conegut la derrota. 
Els locals varen agafar les regnes del partit, arribant inclús a situar-se tretze punts per davant del seu rival al darrer quart de joc.
Però els de Manacor varen reaccionar i a falta de només cinc segons per el final empataven el partit. Una falta xiulada en contra dels gabellins, donava dos tirs lliures al Bàsquet Manacor, un d'ells fallat però el segon és va convertir en cistella que donava la victòria al Bàsquet Manacor per un sol punt.
Partit impressionant per part d'ambdós equips que varen estar magnífics en tot moment,  fins i tot pareixia que eren jugadors de categories superiors i no minis. 

Mini masculí 
C.B.Capdepera Mamma Pizza 66 / Bàsquet Sineu 35

Aquesta setmana els minis han jugat dos partits i a ambdós han aconseguit el mateix resultat pel que fa als punts, si bé un el perdien i l'altre el guanyaven tancant marcador. 
Malgrat la victòria els de Capdepera jugaren un partit dolent davant Sineu, un equip que es va presentar amb només set jugadors. Davant un equip feble, hi ha el risc de relaxar-se en excés i això fa que no es desenvolupi un bon joc, per compassió amb el rival. La superioritat de vegades té aquest inconvenient. 

Junior femení 
C.B Capdepera Noah's 52 /  Llucmajor-Montuiri 82

Partit perdut després del descans. Les locals començaren molt bé, però com es bastant habitual en aquest equip, a partir de la segona part els rivals ens passen pel damunt. 
En part es va perdre per grans i absurdes errades en defensa que propiciaren que el contrari tancassin cistelles molt fàcils. 
En canvi jugaren molt be en atac, en el moment de córrer al contraatac i jugar al cinc per cinc, les nostres ho feren molt be. 
Al descans arribàvem amb 8 punts de desavantatge i pareixia que era possible una remuntada, però el darrer quart va ser decisiu i va catapultar a les visitants a la victòria. 
Parcials 19/17.  14/25.  12/19.   7/19

Cadet masculí 
C.B Capdepera O'Sole Mio / S'Indioteria Wok 59

Derrota per pocs punts a un partit que es podria haver guanyat, si bé amb aquest mateix equip, a la primera volta, es va perdre per molta més diferència de punts.
El partit va anar bastant igualat: els dos primers quarts guanyats per els de Capdepera, però un tercer quart dolent va fer que els visitants ens agafassin avantatge. 
El darrer temps va ser decisiu per donar la victòria al nostre rival. Hem de dir que el partit va ser molt emocionant fins al darrer segon de joc.
Parcials 17-16   11-9  9-16   15-18

Sèniors masculí

Son Servera 85 / C.B Capdepera Bolero 54

Malgrat aquesta derrota amb tanta diferencia de punts, hem de dir que els gabellins varen fer un bon partit. Amb un equip minvat d'efectius, amb jugadors claus que necessiten descans i d'altres que es reincorporen després d'haver passat per una lesió però que no acaben d'arrencar.
La nota predominant d'aquest partit va ser l'encert en tirs triples de l'equip local. Encertaren sis de sis només al començament del partit,  això suposen molts de punts de diferència només arrencat el partit.
En canvi els nostres tirs triples, des de mitja distancia i amb una posició còmode no es varen materialitzar.
El marcador va reflectir sempre aquesta diferència aconseguida amb l'encert dels rivals a les cistelles de tres punts.
Si no hi hagués hagut aquests encerts el partit hauria anat més igualat.
Destacable i molt important també la bona actitud dels gabellins, davant un rival que no coneix la derrota i és el primer de grup.

Parcials 29-16.  19-8.  15-18. 22-12