Cala Millor 2-Escolar1

 

López, Carlos, Alejandro (Ivan 89'), Abdou, Sogorb (Nico 60'), Alex, Faba, Fajardo (Farid 69'), Aso (Javi 83'), Crespo i Gregor (Lucas 73').

Gols: 1-0 Moya 27', 1-1 Gregor 40' i 2-1 Insúa 78'.

Mal partit el vista ahir a Ses Eres de Son Servera. El Cala Millor va demostrar el perque de la seva situació a la taula classificatoria i l'Escolar no ho va demostrar. Partit on l'equip local va cercar contínues interrupcions al joc amb faltes cosa que va acoseguir amb la complicitat de l'àrbit. Els visitants no varen poder trenar jugades al centre del camp i en Àlex esteia molt sol a la devantera. El Cala Millor sense crear ocasions clares de gol en va marcar dos,el primer d'una centrada que es va enverinar i va entrar i el segon amb un xut de fora de l'àrea. El gol visitant va ser despres d'una treta de cantonada on en Gregor es va avançar a tots i marcar tot sol al primer pal.
En resum, victória pel l'equip que la va cercar i pasa enrera dels verd-i-blancs que baixen a la novena posició amb 16 punts.
Dimarts a les 16:30 oportunitat per refer-se del mal partit i aconseguir la victòria devant el Establiments que ve de perdre 0-2 devant el Bunyola.

 

Resultats cap de setmana:

Cala Millor 2-Regional 1
At. Marratxi 0-Juvenil 2
Infantil 3- La Unión B 1
Balears B 3-Aleví A 4
Aleví B 3-Inter Manacor 3
Benjamí A 10- Serverins 0 (marcador tancat)
La Unión B 4-Benjamí B 1