Arenal 0-Escolar 1(#SuperLopez)

López, Carlos (90' Crespo), Alejandro, Abdou, Alex, Faba (81' Sogorb), Campos, Serapio, Fajardo, Aso i Gregor (73' Farid).
Gol: 0-1 Alex min. 61
La primera part va estar ben controlada defensivament pels nostres, ja que l'equip local no va generar cap jugada de perill devant la porteria del Escolar. En atac es va profunditzar molt bé però va faltar tranquil·litat per elegir la darrera passada.
La segona part va començar igual i en una d'aquestes passades ben elegides en Alex va aprofitar per marcar el 0-1. Pero a partir d'aquí tot se'ns va girar en forma de problemes musculars per l'esforç dels jugadors. L'equip es va presentar amb dos canvis més en Crespo que va fer el favor de venir ja que no estava per jugar i el míster va refer l'equip com va poder amb el que hi havia.
I a falta de 5 minuts en un xut que no duia perill, la pilota que se li escapa al porter López i fa penal en voler recollir el seu propi refús. Però en Toni (#SuperLopez) es va refer de l'errada i va aturar el penal que finalment significaren el tres punts per l'equip, premi per l'esforç i compromís dels jugadors.
La setmana inglesa acaba amb 5 punts pels nostres que ens  situen, de moment, en novena posició.