11 esportistes del Judo Reshinkan en el Centre de Tecnificació de Mallorca


 
Dissabte passat, 6 doctubre,  Calvià va acollir la segona convocatòria de la prova test de tecnificació de la temporada, amb uns 60 participants en els 3 grups de treball que hi ha hagut per a aquesta ocasió: iniciació, perfeccionament i elit.

El Renshinkan participa amb 11 esportistes, El principal objectiu és la millora del rendiment mitjançant el treball conjunt amb esportistes d'altres clubs. En les edicions anteriors, el club que dirigeix ​​Pep Mascaró, va obtenir bons resultats a nivell fora de la nostra illa, números 1 del rànquing nacional, com és el cas de Miquel Cabrer i Joan Toni Arquellada, o bé dos cinquens i un setè llocs aconseguits de la mà de Lluís Llull, Jota Arquellada, Yerai Matamalas, respectivament a la fase final del Campionat. Espanya infantil i cadet de l'any passat a Madrid.

Els protagonistes del RSK curs 16/17 són els següents:
LOUIS PRAHL, SAIF EL ARJOUNI, JOAN TONI GALLARDO, JAUME CABRER, LLUIS LLULL RIERA, JOAN TONI ARQUELLADA, YERAIi MATAMALAS ZUZAMA, VICTOR MORALES, MIQUEL CABRER, JOSEP SUREDA BARCELO i SOFIA NIETO.

Els professors responsables d'aquest equip, Manolo Peña, Pep Mascaró i Lluís Llull Parera.