Un grup de veterans es preparen pel Campionat del Món, que se celebrarà a MiamiEl judo Renshinkan acull el primer entrenament de tecnificació de judo de la temporada 

Dissabte passat el Centre de Tecnificació Mallorca de Judo va iniciar aquest nou curs, pel que fa als entrenaments especials de competició. La majoria dels clubs de Mallorca van posar el seu punt de mira en el Renshinkan Manacor, seu d'aquesta primera convocatòria i que registrà una inscripció de devers 60 esportistes des de la categoria infantil fins a l'absoluta.

Mentre, el diumenge, tocà el torn a la categoria de veterans /edat mínima 30 anys) de l'equip de Mallorca. Aquest grup comença a agafar força, preparant les seves sortides fora de la nostra illa amb l'objectiu principal de donar suport als qui pel novembre s'hagin de desplaçar fins Miami, lloc de celebració del Campionat del Món. Els assistents van ser els següents: UDOKA SUNDAY, JAVI MANCHEÑO, EDUARDO MIRO, PEP MASCARÓ, YOLANDA ARRESCURRENAGA, PALOMA PIZÀ, SANTI ESPIRITUSANTO, LLUIS LLULL, MIQUEL MIRALLES, JOSE M. FONTE, PEP LLUIS SÁNCHEZ, JUAN PEDRO ESTELA, MIQUEL A. BISQUERRA, ESTEBAN BEGARA i PEDRO MACHADO.
Ara la propera cita d'aquest grup és el dia 2 octubre a Sa Pobla.