Escolar 3- Binissalem B 1

Gols: 1-0 Faba (min.4), 2-0 Faba (min. 15), 3-0 Alex (min. 68), 3-1 Valles (min. 73).

López, Lucas, Abdou, Faba, Nico, Iván, Serapio (Javi 87'), Fajardo (Aso 81'), Crespo, Gregor (Iván 79') i Pablo (Alex 62').

Primer partit de la Regional a casa i primera victòria. Moltíssima calor ahir a n'Es Figueral i ambdós equips ho varen acusar. L'Escolar es va avançar ràpidament al marcador i al minut 15 ja guanyava 2-0 amb dos gols d'en Faba. A partir d'aqui l'equip va saber mantenir la diferència al marcador i anar dosificant les forces fins al final del partit. Al minut 68, n'Alex va sentenciar el partit i poc després l'equip visitant va marcar el seu gol pero el resultat final no va perillar pels locals. En resum, bon resultat el d'ahir que ens coloca al lloc 7 amb 4 punts. A seguir així al.lots.

ESCOLAR JUVENIL 2-0 SP CIUTAT DE PALMA B 0

Partit sense ritme que l'equip local ha dominat durant els 90 minuts i que hagues pogut acab