Infantils F-11 i Infantils F-7

  
  Francisco Vega (entrenador Infantil F-11)                    Toni Brunet (entrenador Infantil F-7)

INFANTILS A F-11 - PRIMERA REGIONAL - GRUP A

 Entrenador: David Carmona, substituït per Paco Vega a principis de 2016

Delegats: Manuel Fernández, Jonathan Malpartida, Francisco Vega, etc. En molts partits, l'Escolar no presentà delegat

L'Escolar acabà en el lloc 12è, aconseguint salvar la categoria. 16 equips participants, 30 partits jugats, amb 31 punts aconseguits, 9 partits guanyats, 4 d'empatats i 17 de perduts, 53 gols a favor i 90 a contra. Bartomeu Ferrer Garau, amb 18 gols, ha estat el seu màxim golejador, seguit d'Alejandro García Pau, amb 9 gols.

Com hem dit en anteriors ocasions, en aquesta categoria, dels dos equips d'infantils que darrerament presenta el Escolar, els tècnics poden escollir els jugadors que a parer seu puguin desenvolupar-se millor, és a dir els millors, mentre que els no tan bons passen a l'Escolar B.

L'equip Infantil A, de la mateixa manera que el Cadet, són els dos conjunts de l'Escolar que van competir en la màxima categoria de l'Illa.

 

INFANTILS F-7 MALLORCA

Entrenador: Toni Brunet Sintes

Delegat: Antonio Salas Llinas.

Campions a la Copa Federació i 10a posició en Campionat Infantil de Mallorca F-7, grup A

El segon equip d'infantils de l'Escolar, durant la temporada ha competit en dos tornejos, a la Copa Federació (campions de grup) i en el Campionat Infantil de Mallorca. La classificació no és la prioritat, però si el progrés en el joc i el bon comportament. Amb l'aprenentatge també es competeix, però no és aquest apartat – la competició – el més important.

Toni Brunet, el més veterà dels entrenadors que treballen actualment amb equips de l'Escolar, ha entrenat en totes les categories. En el seu moment va dirigir el primer equip, en altres temporades ha estat entrenador de porters i també va ser, amb èxit, coordinador del planter verd. Aquesta temporada ha posat la seva experiència i bon treball al servei dels al·lots que van conformar l'equip Infantil F-7

best