Els judokes del Reshinkan triomfen en el Trofeu de l'Ajuntament d'Artà  per a l'edat escolar 2016
3 judokes del Reshinkan a  Campionat d'Espanya de judo escolar



Trofeu de judo escolar de l' Ajuntament d'Artà 2016

 Diumenge passat, día 01 de maig, al Poliesportiu Na Caragol del poble d'Artà, va ser l’amfitrió i es va vestir de gala per a rebre a les 22 escoles de judo i els 238 nins i nines desplaçats de tots els indrests de Mallorca.

S'inicià el campionat amb les paraules de benvinguda per part del Sr. Batle, Bartomeu Gili i tambè va ser l’encarregat  del lliurament de les distincions  de les  següents escoles participants, presentades pel president  Sr. Pep Mascaró:  Santa Eugenia; Mallorca Nord judo de Pollença; judo Lloseta; Juniper Serra de Petra; de Manacor, la Puresa, Jaume Vidal, Es Canyar, Moli d'en Xema, Sa Graduada, Simó Ballester, i el Renshinkan; de S'Illot el Talaiot;  de Sa Coma el Punta de n'Amer; de Sant Llorenç el Mestre Guillem Galmés; de Cala Millor, Na Penyal; de Son Servera, el Jaume Fornaris i el Renshinkan; de Capdepera s'Alzinar, S'Auba i el Renshinkan; i els amfitrions el col·legi Rosa dels Vents de la Colònia de Sant Pere i el Poliesportiu Na Caragol d'Artà.

Aquest Trofeu d'Artà es distingeix dels altres ja que  té dues modalitats diferents, l'exhibició tècnica de randori que les edats aquest any va ser dels 3 als 7 anys i la competició reservada dels 8 fins als 15 anys. Els no interessats en competir tenen també les seves categories reservades en la modalitat exhibició.Sens dubte un cop més vam tenir l'ocasió de veure el millor judo infantil ja que la gran majoria dels joves competidors allà presents  participen en el programa dels controls escolars organitzats per la Federació Balear i classificatoris per al campionat de Mallorca

Finalitzada la part de la modalitat de  randori, el Sr. Batle va entregar els respectius premis a tots els participants. Mentres que la part de la competició, els trofeus van ser donats pel Regidor dels Esports Sr. Nofre Serra.

 En definitiva una brillant jornada on el Renshinkan va tornar a brillar amb una organització i unes posades en escena envejables i de primer ordre.

Els medallistes  són els que anomenem a continuació: 

CARME TRIAY FUSTER, ELIZABETH RENTERIA, MARIA GRILLO, TANIA VAZQUEZ , CLAUDIA COBIANCHI, SARA OLIVEROS,  ZAIRA CASTILLO, CRISTINA CONEJO, MARTA GINARD, Mª NATALIA RAMOS, ROSER FERRER, JESSICA GOMEZ, Mª INES RIBOT, ESTHER FERNANDEZ, MATEU RIERA ABELLAN, ALEXANDRE ARACIL, YERAI SALERNO, JOAN ANTONI FERRER, FRANCESC NADAL, SERGI DARDER, AIRAM RIVAS, MARC DOLÇ,  MIQUEL SANSO FEBRER, DANIEL MARTIN OCON, JOSE RAMON SANTANDREU, YASSIM EL HALFI, LLUC CONEJO, DARIO OLIVEROS, MIQUEL A.GOMEZ, NIKLAS WESTPHAL, MIQUEL ANGEL SUREDA, ADRIAN BROCAL LIÑAYO ,  LOURDES FIOL, PERE ANTONI MARTINEZ, BIEL GALMES VIVES, RAUL CABRERA, NADIA  ETTOUALY, ALEX NIKOLAEV, JAUME LLANERAS, LLUIS MASSANET, ADRIA CARDOSO, ERICK LADO TESENOV, PABLO CABRERA, SERGI PLAZA, PERE MESQUIDA, AITOR BENGUECHEA, VICENS CARRERAS, ARNAU GINARD, ASIER REYES,  CARLOS LORITE, MATEU MASCARO, JOAN MIR, AITOR FERNANDEZ DEL RIO, MARC BRUNET, MIQUEL POL, LLUC ROMAGUERA, JUAN FCº SUREDA, ORIOL NICOLAU, HUGO GARCIA, BIEL PLANISI, MARINA GALLARDO LLINAS,   IRENE BINIMELIS, ZAKIA EL HALFI, CRISTINA CALDENTEY, JOSE ANTONIO BALLESTEROS, SERGI RESINA,JUAN JOSE CORREA, ALEX ITURRARTE, ANTONI LLODRA, MOMO NOACH, YAIZA ALZAMORA, TONI SANTANDREU,     TONI GUERRERO, SAM AMBORN, YAMILA MANZANO, SOFIA LLULL LLOMPART, ALINA SANCHEZ, SOFIA NIETO, ROSANA PARIENTE, VANESA HARO, TONI GUERRERO, FRANCINA FONS, MARINA MATEU ALBA, ESTEFANIA GOMEZ, AITOR BENGUECHEA, MIQUEL POL, JAUME DARDER, JOAN FONS, TONI VIVES FERRER, JOAN VICENS,   CARLES RIERA GELABERT, IRENE ALBA, ANDREU VIVES, MARC VIVES, JOAN ANTONI FERRER, PAU GARCIA JAHN, GABRIEL LEHANE, WASSIM EL ARJOUNI, LLUC DOLÇ,JULIAN NIETO, CRISTIAN CANO, SERGI FEBRER, JERONI LLANERAS, PAU RISCO, ALVARO SALGUERO, FELIU PORTELLA, MARC DIAZ, TONI CERDA, MARIA INES RIBOT , MARTA GINARD, JOAN TONI GALLARDO, DILLAN HALL, LOUI PRICE, BERNAT CLAVERO, MIQUEL SANSO, JOSEP CRIADO, MARC AMER, JAUME CABRER, SAIF EL ARJOUNI, PAU FEBRER i  NIKLAS WESTHAL. 



3 Judokes del Reshinkan a la recerca de la medalla nacional al Campionat d'Espanya 2016, que se celebrarà el proper cap de setmana a Madrid
 

Joan Toni Arquellada, Yerai Matamalas i Lluís Llull, membres de l'equip balear, són els representants del conjunt que dirigeix Pep Mascaró i que tenen ara un seriós compromís a la capital d'Espanya.

El Palau dels Esports de Madrid acull aquesta nova edició 2016 en què al voltant de 700 competidors posaran a prova tot el seu arsenal esportiu preparat durant tota la temporada. Les edats reservades són 13 i 14 anys en categoria infantil i 15,16 i 17 anys en la categoria cadet

10 seran els tatamis muntats per a l'ocasió, les 17 comunitats autònomes, més les ciutats de Ceuta i Melilla lluitaran a fons pel títol Nacional.