El club Renshinkan va rebre moltes felicitacions per l'organització d'aquest nou sistema de competició, en la qual es fomenta l'esportivitat entre els clubs i que va posar en practica el passat diumenge dia 10 d'abril, a  les instal·lacions RSK de Manacor.

Es van formar equips mixtes entre els prop de 80 joves esportistes representant dels clubs convidats: Lloseta, Tokusinkan, Santa Eugènia, Mallorca Nord Judo, Ca'n Pastilla, Renshinkan Cala Ratjada, Son Servera i Manacor.

Els professors, pares i alumnes allà presents van aplaudir la iniciativa del club organitzador i van gaudir d'aquesta modalitat per equips, poc vista en les categories promeses com són la sub 11 (9 i 10 anys) i la sub 13 (11 i 12 anys).

A la categoria sub 11 masculina, es van formar 3 equips de 5 participants a cada un; El bou judoka, Els Bons i Els Rompehuesos. La classificació va ser per l'ordre exposat.

A la categoria sub 11 femenina, es van formar 3 equips de 3 participants en cada un: Les noies d'or, Les noies de pinya, i Les machacadoras, van ser els resultats.



A la categoria sub 13 masculina, se formaren 4 equips i 5 participants en cada equip. La classificació final: Els Lleons, Falcons, Rompecocos i Dinosaures

A la categoria sub 13 femení, se formaren dos equips de 4 representants cadascun. Classificació final: Rentokan girls i Amazones 

No oblidem tampoc la competició sènior, que aquest any va tenir tres equips presents l'MNJ, JCP, i el RSK amb 5 membres cadascun 

La Comissió tècnica de la lliga per equips formada pels monitors del club amfitrió, Manolo Peña, Lluís Llull, i Jaume Gomila, van mostraruan vegada més el bon fer i una osada en escena digna. en la qual tots vam gaudir del millor judo actual de les nostres illes.

Finalitzat l'acte els equips sènior vencedors van ser els següents:

1r classificat Judo Ca'n Pastilla

1r classificat Renshinkan

3r classificat Mllorca Nord Judo