Diumenge 28 de febrer es va jugar el 3r Torneig del Circuit Escolar d’Escacs de Llevant al gimnàs de l’escola S’Alzinar de Capdepera, amb la participació de 22 jugadors de la comarca.


Marta García, campiona del torneig, a la dreta jugant amb negres contra Seyri Gutiérrez. (Foto M. Sureda)

Després de 7 disputades rondes sota el sistema suís de classificació va resultar guanyadora sub10 na Marta García Bonnín, de l’escola Es Canyar de Manacor, amb 6 punts i millor desempat que en Miquel Sureda González, de la mateixa escola. El podi el va completar na Seyri Gutiérrez, de l’escola Sant Bonaventura d’Artà, amb 5 punts i millor desempat que Jordi Roca de l’escola Sant Salvador, també d’Artà.

Miquel Sureda jugant a l’esquerra amb blanques contra Toni Martorell. (Foto M. Sureda)

Cinquena posició i trofeu al millor sub8 va ser per en Julián Nieto, de S. Bonaventura, i setena posició i millor nina per na Bibiana García, de S. Salvador.

Cal destacar que la guanyadora dels dos primers tornejos, Cristina Sureda, no va participar en aquest torneig perquè estava jugant el Torneig de Mallorca femení sub18, on va quedar en quarta posició. L’altra representant de Llevant en aquest mateix torneig, Teresa Joaquín, va fer segona.

El 3r Torneig del Circuit Escolar d’Escacs de Llevant va estar organitzat pel Club Escacs Llevant, acabat de fundar, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Capdepera, del Club Capdepera en Joc i de la Federació Balear d’Escacs.

Classificació final

 

D’esquerra a dreta: Bibiana García, 7a posició i  trofeu a la millor nina; Seyri Gutiérrez, 3a posició; Marta García, Campiona del torneig; Miquel Sureda, 2n; Julià Nieto 5a posició i trofeu al millor sub8. (Foto M. Sureda)

Els participants amb en William Tétard, Delegat de Capdepera del Club Escacs Llevant, i amb el monitor i àrbitre del torneig, Manuel Queirolo. (Foto M. Sureda)