El dissabte 23 de gener, va tenir lloc a la platja de cala Agulla (pàrquing) l'11a edició del Cross Popular de cala Agulla.  La prova, organitzada per la Federació d’Atletisme i l’Ajuntament de Capdepera, comptà amb una gran participació i durant tot el matí la zona va estar plena d’atletes i acompanyants.

Se traçaren dos circuits, un de més curt, per dins el pàrquing, i un altre de més llarg que arribava fins al pont dels Pins de ses Vegues, i les distàncies a córrer variaren segons les edats.

La prova popular (oberta a totes les edats) va ser la primera que es va dur a terme (devers les 9,30 hores). En aquesta cursa hi va haver representació gabellina i consistí  en dues voltes al circuit llarg i dues al petit, fins a completar 5000 metres.  Els guanyadors absoluts i masculí van ser Daniel Muñoz, Adrià Oliver i Pedro Jose Dolç.

Pel que fa a categoria femenina, les primeres a arribar van ser Catalina Roig, Aurora Fuentes i Francesca Roig.

Tot seguit es disputaren les  proves de les diverses categories del control escolar i del Campionat de Mallorca individual,  des d’iniciació a juvenils, amb la participació de devers 300 joves atletes entre 6 i 17 anys. No hi va haver pòdiums i se féu entrega de medalles així com arribaven a meta.

Juvenil: Paula Pol i Miquel Riusech

Les darreres proves correspongueren al Campionat de Balears de Veterans. Aquests van ser els guanyadors (femení i masculí) de cada edat:

Veterans 35: Rocio Delgado i Carlos Martínez

Veterans 40: Elena Davi i Raúl Casado

Veterans 45: Josefina Hisado i Tolo Fiol

Veterans 50: Francisca Sampol i  Santos Martínez

Veterans 55: Felisa López i Lorenzo Mirón

Veterans 60: Vicente Campos

Veterans 65: Antonio Jurado