Bons resultats del club local de nòrdic Myotragus i discreta participació de corredors a la cursa de 17,5 quilòmetres

Dissabte, 26 de desembre, va tenir lloc a Lloseta una cursa molt popular a Mallorca. Es tracta de la cursa de s'È, una prova que arribava a la XXVII edició amb una espectacular participació i una molt bona organització.

Pel que fa a la participació gabellina, en breu farem una nota dels corredors de Capdepera que corregueren els 7'5 km  o 17,5 km. Ara per ara tenim les dades de la participació en la prova de nòrdic.

La prova de marxa nòrdica havia de recórrer 7,7 quilòmetres per carretera, sense gaire desnivell. Ja en la reunió prèvia a la sortida, es donà la consigna que els jutges serien molt estrictes en l'aspecte tècnic. I així va ser, molts de corredors van ser amonestats verbalment o se'ls tragué la tarja groga (suposa una penalització de 2 minuts).

El club Myotragus era present a la prova amb quatre caminaires. Una vegada més, na Cati Ferriol va ser la primera femenina, amb un temps de 58:01. Per la seva banda en Suso Rexach va arribar el primer a la meta, però quedà relegat al segon lloc per tarja groga. Va fer un temps de 53:33.

Els altres "locals" van ser Paco Galián, que arribà el 7è, (amb un temps de 56:28) i na Rosa Estades que entrà la 15a (en 1h:01:04)

3a. Juana García (0:59:21)

Hi van participar 27 corredors i se'n retiraren 4.

Després de la cursa nòrdica se va celebrar la cursa de 17 quilòmetres en la que participaren quatre corredors gabellins (dels que tenim coneixement). Aquests són els seus temps: